Menu
Erhvervscenter København & Nordsjælland
Luk åbningstider
Nyheder

Nordsjælland

Nyheder

Erhvervscenter Nordsjælland - Helsingør

Om erhvervscenteret 

Som erhvervsmæglere arbejder vi med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for alle typer erhvervsejendomme, erhvervslokaler, erhvervslejemål og investeringsejendomme i Helsingør / Nordsjælland.

Vi løser opgaver både lokalt og i samarbejde med de øvrige home Erhverv erhvervscentre på tværs af hele landet.

Erhvervscenter Nordsjælland i Helsingør blev etableret i 1985. Virksomheden ejes i dag af Mikkel Søby, som også er ejer af Erhvervscenter Hillerød samt Erhvervscenter København.

Erhvervscenteret ligger på Kongensgade 8, hvor også home boligforretningen i Helsingør har hjemme.

Vi er specialister i salg, udlejning og vurdering af ejendomme i Helsingør Kommune. Vi er specielt erfarne i salg og markedsføring af boligudlejningsejendomme og udlejning af butikslokaler i det centrale Helsingør. Vi behandler hvert år mere end 100 ejendomme på kontoret i Helsingør.

Helsingør, tæt på både København og Helsingborg i Sverige, er et smukt og erhvervsvenligt område. Området er især kendetegnet ved mange mindre virksomheder og boligudlejningsejendomme.

Den indre by er domineret af tre travle gågader der enten ender ud i det smukke Axeltorv eller ved indgangen til Helsingør Bycenter, byens gader er fyldt med af detailbutikker, cafeer og en masse spændende spisesteder.

Der sker i disse år en kraftig nettotilgang af borgere i Helsingør Kommune, som i dag huser mere end 63.000 indbyggere.

Desuden ligger Helsingør Kommune lige op ad Nordsjællands største kommune målt på km², Gribskov Kommune, der med sine to store byer Gilleleje og Helsinge og med en samlet indbyggertal på knapt 42.000 indbyggere, også er i rivende udvikling og et godt marked for investeringer, især i store grunde. 

 

Mød os

Her finder du os

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.