Menu

Kombineret bolig- og erhvervsejendom i Tommerup

Takket være de mange kvadratmeter, butikslokaler og den store gårdsplads er dette en fantastisk mulighed for at overtage en rummelig bolig centralt i Tommerup og påbegynde et nyt erhvervseventyr.

Gulstensejendommen til beboelse breder sig over ét plan og indeholder et køkken i åben forbindelse til en spisestue med dør til terrassen. Selve køkkenet præsenterer sig funktionelt, og der er gode skabsløsninger. I får også glæde af to kæmpe stuer, hvor I snildt kan indrette jer med komfortable møbler, et ekstra middagsbord eller det, I ellers går og drømmer om. På rundturen møder I også et gæstetoilet med plads til vaskefaciliteter samt tre værelser, hvoraf det ene har adgang til et badeværelse.

Erhvervsdelen - med mange anvendelsesmuligheder - består af et stueplan med flere rummelige butikslokaler med mange muligheder, et lagerrum og et kontor, mens førstesalen råder over et loftsrum. I kælderen er der en garage, et toilet, fire disponible rum og en entré med egen indgang.

Udenfor venter jer en grund på hele 2.293 m², og foran ejendommen er der tilmed en stor parkeringsplads, hvor der kan holde adskillige biler. På matriklen finder I også en solrig og mulighedsfyldt baghave, som blandt andet byder på en fliseterrasse. Her kan I sidde i rimelig ugenerede omgivelser og nyde sommerhalvåret.

I kan se frem til en fordelagtig beliggenhed med gåafstand til både busforbindelser, indkøb, idrætsfaciliteter og Tommerup Skole. Fra adressen har I ikke engang halvanden kilometer til pasningstilbud, mens Tommerup Stationsby et par kilometer væk både har en togstation, svømmehal og bibliotek. Endelig er der omtrent 15 og 20 minutters kørsel til henholdsvis motorvejen og Odense C.

Kan I se de mange muligheder? Kontakt os i dag for at høre nærmere eller for at bestille en fremvisning. Vi står altid klar med råd og vejledning.

Økonomi

  • Kontantpris 2.050.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 779 m2
  • Sekundært areal 269 m2
  • Grundareal 2.293 m2
  • Bebygget areal 811 m2
  • Sagsnr 917S6052
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Møllebakken 11
5690 Tommerup
Kontantpris: 2.050.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 917S6052
Møllebakken 11
5690 Tommerup

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 917S6052
Møllebakken 11
5690 Tommerup

Forretning:
Erhvervscenter Fyn, 63126300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.