Menu

Nordjyske boligudlejningsejendomme giver et pænt afkast

Boligudlejningsejendomme er en attraktiv investering i Nordjylland. Særligt uden for Aalborg er der gode afkast at hente

21. november 2016

Boligudlejningsejendomme udgør et fornuftigt alternativ til at investere i aktier og obligationer eller at anbringe pengene i banken, hvor afkastet er yderst beskedent. Samtidig er der særdeles gode muligheder for at optimere afkastet på den indskudte kapital i kraft af den nuværende gunstige realkreditfinansiering, hvor det er muligt at gardere sig i op til 30 år på et historisk lavt renteniveau.

"Især i byerne uden for Aalborg kan man få et fornuftigt afkast på en investeringsejendom. Hvis vi snakker Hjørring ligger det typisk på omkring 7,0-7,5 procent, " siger områdechef Karsten Mose fra home Erhverv Nordjylland.

På grund af det gode afkast er der også købere, når en ejendom kommer til salg.

"De ejendomme, hvor der er mere end tre beboelseslejligheder, er en efterspurgt vare, men der er også efterspørgsel efter traditionelle byejendomme med blandet bolig og erhverv, " fortæller Karsten Mose.

"Selvom investorerne kan få bedre afkast i byer som Hjørring og Frederikshavn, er det dog fortsat Aalborg der trækker læsset, og der er fortsat en solid efterspørgsel i regionens største by, specielt på de allerbedste beliggenheder. Ejendomme, der ligger de rigtige steder, når næsten ikke at komme i udbud, " siger Karsten Mose.

Han møder mange forskellige typer af investorer, der er interesserede i at købe boligudlejningsejendomme.

"Mange nye investorer starter med de mindre boligudlejningsejendomme med tre til seks lejligheder. Det kan for eksempel være den unge håndværker. Der er også den professionelle investor, der gerne vil have udvidet porteføljen, og vi ser både lokale og regionale aktører. "

Karsten Mose oplever en stigende efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme. Da mange velbeliggende ejendomme aldrig salgsmæssigt når at komme til offentlighedens kendskab, før de bliver solgt, opfordrer han potentielle investorer til at lade sig registrere i home Erhvervs køberkartotek.

"Som mægler igennem en længere årrække har man altid et netværk, man kan trække på, og det er typisk i blandt vor bestående solide kundekreds vi finder vore mulige købere" siger Karsten Mose.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.