Menu

Ny optimisme får virksomheder til at efterspørge større lokaler i Midt- og Vestjylland

Midtvestjyske virksomheder oplever større økonomisk tryghed, og det giver dem mod på at flytte i nye lokaler

21. november 2016

Velkørende virksomheder vokser og efterspørger nye lokaler. Det kan mærkes på ejendomsmarkedet i Midt- og Vestjylland.

"Det er mit indtryk, at de fleste virksomheder er rimeligt velkørende, og i forhold til kriseårene er der kommet tryghed omkring økonomien. Flere og flere vokser ud af deres eksisterende rammer, og vi oplever større efterspørgsel fra folk, der ønsker at leje lager- og produktionsejendomme, " fortæller Ib Stampe, indehaver af home Erhverv Midt- og Vestjylland i Herning.

Mens markedet er for udlejning af industri- og lagerejendomme er i fremgang, er investorernes lyst til at erhverve den type ejendomme fortsat begrænset.

"Hvis der er tale om velplacerede ejendomme med en god lejersammensætning, kan det selvfølgelig være attraktivt, men generelt er det svært at finde købere, " siger Ib Stampe.

Til gengæld er investorerne fortsat meget interesserede i andre typer af ejendomme.

"Vi har købere til gågade- og boligudlejningsejendomme i hele vores område. Når det gælder boligudlejningsejendomme, overstiger efterspørgslen det udbud, der er, så det er et godt tidspunkt at sælge. Den store efterspørgsel betyder, at man kan være sikker på at få en god pris for sin ejendom, " siger Ib Stampe.

Bred markedsføring sikrer rigtig pris
home Erhverv Midt- og Vestjylland har et solidt køberkartotek med mange interesserede investorer, men så vidt muligt går man bredere ud for at finde den rigtige køber.

"Jeg foretrækker stadig, at tingene markedsføres med annoncering, så vi sikrer os at få alle potentielle købere i spil. Dermed kan sælger opnå den bedst mulige pris - og salgsvilkår i øvrigt - for ejendommen. Der kan være nogle sælgere, der ikke ønsker ejendommene markedsført, og det respekterer vi selvfølgelig, " siger Ib Stampe.

En ejendomshandel handler ikke kun om at sælger og køber finder hinanden prismæssigt. Finansieringen skal også være på plads.

"I vores område er finansiering fortsat et overskyggende tema, som kan være en stor udfordring i visse handler, " siger Ib Stampe.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.