Menu

Store som små boligejendomme og projekter tiltrækker købere i Nordsjælland

Der er efterspørgsel efter alle former for boligudlejningsejendomme i Nordsjælland. Investorerne viser dog også interesse for andre typer af ejendomme

21. november 2016

Ejendomsmarkedet i Nordsjælland er generelt koncentreret omkring boligudlejningsejendomme og projekter til boliger. Andre typer af ejendomme er dog også ved at røre på sig.

"I Nordsjælland er der efterspørgsel på alle ejendomme med bolig. Udviklingen er primært drevet af Hillerød og Helsingør. Det er dog tydeligt, at jo tættere man kommer på København, jo større efterspørgsel. I Helsingør er der mange "småhus "-ejendomme, og da de kan erhverves til en overkommelig sum, er det et godt investeringsobjekt for mange kunder. Hillerød er præget af lidt større sager, der mere henvender sig til pensionskasser og fonde, " siger Mikkel Søby, indehaver af home Erhverv Nordsjælland.

Han tilføjer, at også Frederikssund og Helsinge er med på vognen, når det gælder udvikling af nye boligområder, som for eksempel Vinge og Møllebakken.

Der er dog i hele regionen også efterspørgsel på andre typer af ejendomme, blandt andet mindre industriejendomme og mindre lagerejendomme, som enten skal anvendes af håndværkere eller til lagerhotel.

"Udviklingen i detailhandlen går også fremad - specielt i Helsingør, der oplever en effekt af den store satsning på kulturoplevelser og turister. Denne sommer har byen været et overflødighedshorn ud i oplevelser fra søfartsmuseet til koncert med Sting, " siger Mikkel Søby.

Han fortæller, at home Erhverv sælger omkring halvdelen af ejendommene gennem sit køberkartotek.

"Vi har i dag et meget stærkt køberkartotek, og det vokser imponerende meget hver uge. Derfor kender vi i forvejen rigtig mange af køberne til de ejendomme, vi får ind. Men annoncering af ejendomme er ikke slut. I forbindelse med printannoncering kommer vi i kontakt med en gruppe nye købere. Og dem er der faktisk også overraskende mange af, " siger Mikkel Søby.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.