Menu

Markedet for erhvervsejendomme - Nordsjælland

Opdateret maj 2017

Markedsprognose

Se markedsprognose tabel (billede)

Markedsfakta

Nordsjælland

Boligudlejningsejendomme

  • Markedet for boligudlejningsejendomme er stadig godt og afkastet er på vej ned – specielt i de større Nordsjællandske byer som Helsingør, Hillerød og Hørsholm.
  • Priserne pr. m2 er også steget som effekt dels af det faldende afkast og dels af stigende lejepriser på bolig.
  • Projekt markedet er kommet i gang i Nordsjælland specielt Hillerød og Helsingør har mange boligprojekter i gang og i pipeline.

Kontorejendomme

  • Markedet for kontor er ikke i væsentlig udvikling i nogle af de større byer i Nordsjælland. Denne situation afspejler markedet i København, som også er under pres.
  • Markedet for de mindre enheder eller kontorhoteller er til gengæld godt, og fungerer tilsyneladende i alle provinsbyer.
  • I enkelte byer er det blevet konverteret en del kontorer til bolig og denne udvikling vil fortsætte så længe der er efterspørgsel på boliger.

Butiksejendomme

  • Tomgangen for butikker er generelt faldende og markedet er ved at være normaliseret i forhold til aftaler med trappeleje m.m.
  • Helsingør er ved at være tilbage til tiden med afståelser, da man i byen reelt ikke har så mange butiks m2 og ej heller mulighed for udvidelse af eksisterende butiks m2.

Produktions- og logistikejendomme

  • Markedet for nyt mindre industribyggeri er så småt begyndt at komme igen. Således er salget af grunde til produktionsejendomme steget.
  • Udlejningsmarkedet er godt for de mindre enheder på omkring 500 m2, som typisk anvendes af mindre lokale håndværkere eller andre små virksomheder.


Kontakt Erhvervscenter Nordsjælland (Hillerød)

Kontakt Erhvervscenter Nordsjælland (Helsingør)  

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.