Menu

Mødrehjælpen får nye lokaler i Aarhus

home Erhverv Aarhus fandt den perfekte placering i Aarhus midtby - kontorlejemål i Aarhus C er ved at være en mangelvare

4. april 2016

Mødrehjælpens afdeling i Aarhus er netop flyttet ind i nye lokaler i Ryesgade 3. Lejemålet er på i alt 690 kvm, fordelt på tre etager, og Mødrehjælpen overtog det pr. 1. april.

Organisationen havde i et stykke tid ledt efter det rigtige sted i midtbyen, da det var vigtigt at finde en central placering.

"Mødrehjælpen havde egentligt afskrevet ejendommen på forhånd på grund af fordelingen på tre etager, men vi blev enige om at tage forbi og se på den alligevel, Det viste sig, at den passer perfekt til deres formål, da de udover rådgivning, som er deres hovedområde, også skal have en jordemoderafdeling, " fortæller ejendomsmægler Marlene Hegelund fra home Erhverv Østjylland i Aarhus.

Ryesgade 3 er en kendt Aarhus-ejendom. Den legendariske boghandler Henning Clausen startede i 1966 sin butik i stueetagen, hvor den lå indtil 2004. I 2015 flyttede en anden boghandel, Arnold Busck ind, og i den forbindelse fik ejendommen et facadeløft.

"Generelt efterspørger mange virksomheder store kontorlejemål i Aarhus C. En del kontorer er omdannet til beboelse, så de er ved at være lidt af en mangelvare, " siger Marlene Hegelund.

 

Kontakt home Erhverv Østjylland, hvis du leder efter ledige kontorlokaler, eller hvis du har lokaler, der skal lejes ud. Ring til os på 86 19 03 00 eller send en mail tiloestjylland@homeerhverv.dk

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.