Menu

Familie sælger ejendom i Hillerød efter 56 års ejerskab

En lokal investor overtager en ejendom i Hillerød, som i en menneskealder har tilhørt samme familie. home Erhverv Nordsjælland forestod salget af ejendommen, som nu bliver renoveret

23. august 2016

I 56 år var ejendommen på Holmegårdsvej 30 i Hillerød rammen om familien Paulsens liv. Nu har familien valgt at sælge.

"Børnene er naturligvis flyttet hjemmefra, og sælger flytter selv på plejehjem og har derfor valgt at afhænde ejendommen, " fortæller udlejningschef Jørn Blom Hansen fra home Erhverv Nordsjælland.

Ejendommen er 287 kvm og er opdelt i tre lejemål med to små lejligheder i stueetagen og en stor på 1. og 2. sal. Den ligger centralt i Hillerød, både i forhold til skoler og til S-tog.

"En lokal investor og håndværker så hurtigt mulighederne i ejendommen og købte den ubeset. Efter overtagelsen har køber iværksat en renovering af ejendommen, " siger Jørn Blom Hansen.

Som en del af renoveringen får ejendommen nyt tag og vinduer. Samtidig bliver den opdelt i fem lejligheder i stedet for de nuværende tre. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.