Menu

Investeringsejendom med kaffebar solgt i københavnsk vækstområde

home Erhverv København har netop solgt en erhvervsejerlejlighed på Sluseholmen 28, st., København SV. Den ligger i et attraktivt område, hvor der bliver opført mange nye boliger

15. august 2016

Erhvervsejerlejligheden er solgt som investeringsejendom og er opført i 2008. Handlen blev formidlet af home Erhverv København, og der var flere interesserede købere til erhvervsejerlejligheden, som har Riccos Kaffebar som lejer.

"Vi solgte den på kort tid og til en god pris, men der er også tale om en flot erhvervsejerlejlighed i Sluseholmen, der ligger i et område i rivende udvikling. Den ene boligblok efter den anden skyder op, og i løbet af de kommende år åbner to metrostationer i nærheden, så der kommer flere kunder til kaffebaren og beboere i området. Det er selvfølgelig noget, som en investor kigger på, " siger erhvervschef Rasmus Eilertsen fra home Erhverv København.

Handlen blev fulgt helt til dørs af home Erhverv, fortæller han.

"Vi hjælper sælger helt frem til skødet og refusionsopgørelsen, så sælger bliver fulgt gennem hele processen ," siger Rasmus Eilertsen.

Erhvervsejerlejligheden er beliggende Sluseholmen 28, stuen og kælder. Den er på i alt 222 kvm inkl. kælder. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.