Menu

Investorer i boligudlejningsejendomme ser mod større østjyske byer

Aarhus tiltrækker fortsat mange købere til boligudlejningsejendomme. Der er samtidig stigende interesse for den type ejendomme i Horsens, oplyser home Erhverv Østjylland

29. august 2016

Horsens er den østjyske by med den største, procentvise vækst i indbyggertallet. Selv Aarhus kan ikke følge med. De mange nye indbyggere betyder, at det er god og sikker investering at erhverve boligudlejningsejendomme i Horsens.

"Der er stor udlejningssikkerhed. Investorer finder det attraktivt, at der sammen med lav tomgangsrisiko ofte kan opnås et markant bedre afkast ved investering i en boligudlejningsejendom i Horsens sammenlignet med Aarhus. På det seneste har vi solgt en række boligudlejningsejendomme i Horsens, blandt andet i Frederiksgade, Kpt Andersens Gade og Vimmelskaftet, " siger erhvervscenterdirektør Martin Julsgaard fra home Erhvervscenter Østjylland - Århus.

Investorernes lyst til at erhverve boligudlejningsejendomme i Horsens betyder dog langt fra, at interessen for at købe ejendomme i Aarhus er forsvundet.

"Tværtimod. Vi oplever en historisk høj efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme i det centrale Aarhus og mangler pt ejendomme til investorerne i vores køberkartotek. Og udover Aarhus og Horsens oplever vi også, at investorerne viser interesse for de øvrige større østjyske byer, særligt Randers og Silkeborg, " siger Martin Julsgaard.

I Aarhus har home Erhverv for nylig solgt boligudlejningsejendomme i bl.a. Samsøgade, Brammersgade, Knudrisgade og Sjællandsgade.

 

FAKTA: Horsens har vokseværk

De seneste tal fra Danmarks Statistik forudser, at indbyggertallet i Horsens Kommune vil vokse med 24,5 procent i perioden 2016 til 2045.

Dermed ligger Horsens på en tredjeplads over de kommuner, der procentvis vil få flest nye indbyggere i løbet af de kommende 30 år, kun overgået af Herlev og København kommuner. Aarhus ligger på en femteplads med en forventet befolkningstilvækst på 22,3 procent.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.