Menu

Erhvervslejlighed i Humlebæk solgt i ejendom med sundhedsprofil

En ejendom på Hal Kochs Vej i Humlebæk har nærmest udviklet sig til lille sundhedscenter. home Erhverv Nordsjælland har netop solgt en af er erhvervsejerlejlighederne til en developer, der satser på lejere i sundhedssektoren

6. december 2016

 

Nogle læger, en tandlæge og et apotek er lejerne i ejendommen Hal Kochs Vej 3 i Humlebæk. En erhvervsejerlejlighed i ejendommen har netop fået nye ejer.

"Vi har solgt en erhvervsejerlejlighed i ejendommen til en developer, der investerer i ejendomme, hvor han kan tiltrække lejere, som er sundhedsrelaterede. Det er lejere, som er ret sikre, fordi de er afhængige af at ligge i det område, hvor deres klienter bor, " siger ejendomsmægler Steen Boldsen fra home Erhverv Nordsjælland.

Erhvervslejligheden ligger i en ejendom, som er opført i 1970, og den er på 70 kvm.

"Lejligheden havde været til salg i tre år hos andre mæglere, da vi overtog sagen. Da vi annoncerede den til salg, fik vi henvendelse fra to interesserede investorer, som begge går efter lejere med sundhedsprofil. De afgav begge et bud på den, og den blev solgt til højestbydende, " fortæller Steen Boldsen. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.