Menu

Et konsortium køber tidligere efterskole på Langeland

Investorernes interesse var overraskende stor for en tidligere efterskole på Langeland, som home Erhverv Fyn netop har solgt

6. december 2016

 

En pragtfuld beliggenhed ved havnen i Bagenkop var en af de ting, som trak interesserede investorer til, da den tidligere maritime efterskole på Langeland blev udbudt til salg.

"Bagenkop på Langeland er i udkanten af Danmark, og det gør, at det kan være lidt svært at få tingene finansieret der. Umiddelbart tegnede det tungt med henblik på et salg, men interessen har faktisk været overvældende, " fortæller indehaver Henrik Bendix Poulsen-Svane, home Erhverv Fyn, som stod for handlen.

Køber er et konsortium, som består af flere investorer, oplyser Henrik Bendix Svane-Poulsen. Investorerne har endnu ikke løftet sløret for deres planer med ejendommen, der i alt er på omkring 4.000 kvm.

"Ejendommen er velegnet til undervisning eller konferencecenter med mulighed for overnatning. Samtidig gør den gode beliggenhed ejendommen oplagt til andre formål - eksempelvis ferielejligheder, badehotel eller noget helt tredje, " siger Henrik Bendix Poulsen-Svane.

Den tidligere maritime efterskole ligger tæt på det charmerende havnemiljø i Bagenkop, som tiltrækker masser af lystsejlere. Fiskekuttere bidrager også til en levende havnestemning. Området ligger i smuk natur, tæt på børnevenlige strande.

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.