Menu

Lokal investor overtager tidligere sognegård ved Vejen

Ribe Boligforening har valgt at sælge en af sine ejendomme, som ligger i landsbyen Københoved. home Erhverv Jylland Syd i Esbjerg stod for salget, der tiltrak flere potentielle købere

5. december 2016

 

Den tidligere sognegård i den lille landsby Københoved ved Vejen er blevet solgt til en lokal investor.

"Det er en gammel ejendom fra 1700-tallet, som i slutningen af 1980'erne blev overtaget af Ribe Boligforening. De byggede den gamle hovedbygning om til tre lejligheder, rev den nogle længer ned og opførte to nye bygninger med seks lejligheder. Desuden byggede man et fælleshus, " fortæller ejendomsmægler Torben Christensen fra home Erhverv Jylland Syd i Esbjerg.

Siden 1989 har boligforeningen lejet de ni lejligheder ud som almennyttige boliger, men i forbindelse med nogle omstruktureringer valgte den at sætte ejendommen til salg gennem home Erhverv.

"Vi kontaktede vores lokale netværk og markedsførte den en enkelt gang i avisen. Vi havde faktisk flere interesserede købere, " siger Torben Christensen.

Køberen er en investor fra lokalområdet, som home Erhverv fandt via køberkartoteket. Torben Christensen tror, at den gode interesse for ejendommen kommer af, at Københoved kun ligger omkring otte kilometer fra Vejen.

"I et oplandsområde er det mange gange afgørende, at man har en fornuftig forrentning og prissætning på det hele, både på lejen og på selve prisniveauet. Og så skal det være muligt at leje lejlighederne ud, og det er det i Københoved, som er en lille driftig landsby, hvor mange beboere arbejder i Vejen, " siger Torben Christensen. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

 

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.