Menu

Autoværksted afløser snedker i lokaler i Hillerød

En snedkermester vælger at lukke sin virksomhed i Hillerød. home Erhverv Nordsjælland fandt et autoværksted som ny lejer til lokalerne

9. juni 2016

Efter en lang årrække har en snedkermester i Hillerød valgt at stoppe på grund af alder. Hans lokaler på Ægirsvej 13 bliver nu overtaget af helt anden type håndværker.

"Vi har fundet et autoværksted, JM Auto, som flytter fra den anden ende af byen. De ny lokaler ligger i et industrikvarter, hvor der er meget mere trafik end på det sted, hvor værkstedet hidtil har ligget. Da indehaveren kom ud og så det, var han klar til at indgå lejeaftale med det samme, " siger udlejningschef Jørn Blom Hansen fra home Erhverv Nordsjælland, der fandt den nye lejer.

Lokalerne er på 379 kvm, og der er en del, som skal ordnes, inden autoværkstedet ruller ind. Blandt andet har snedkeren haft trægulv, som ikke kan klare trykket fra de tunge lifte og bilerne i et autoværksted. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.