Menu

Direktør overtager Roskilde-virksomhed fra amerikanere

En virksomhed, der laver tekniske installationer, rykker nu ind i ejendommen Betonvej 11 i Roskilde i lokaler, som home Erhverv Sjælland A/S har stået for udlejningen af

14. juni 2016

Direktøren for en amerikansk-ejet selskab i Roskilde får nu foden under eget bord. Han har overtaget virksomheden efter et såkaldt "management buy-out" og flytter i nye lokaler på Betonvej 11, som home Erhverv Sjælland A/S stod for at udleje

"Den nye ejer vil kun videreføre en del af aktiviteterne og havde derfor brug for mindre lokaler, som vi fandt til ham. Udlejer fik den ønskede leje, og lejer sikrede sig en lang uopsigelighed, så begge parter er tilfredse, " siger direktør Torben Engholm, home Erhverv Sjælland A/S.

Ejendommen er på 1.308 kvm og opført i 1980. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.