Menu

Optimisme giver rift om butikslokaler i Aarhus C

Flere har lyst til at åbne butik i Aarhus midtby, og det giver efterspørgsel efter lokaler, blandt andet i sidegaderne til Strøget, oplyser home Erhverv Aarhus – Østjylland

9. juni 2016

Tøjbutikken Boma Fashion, som sælger farvestrålende tøj med inspiration fra hele verden, er åbnet i Rosenkrantzgade, der er sidegade til Strøget i Aarhus.

"Det er et mindre lejemål, som vi har haft mange fremvisninger på. Den nye lejer er i forvejen aktiv med salg på nettet. Hun driver webshoppen hl-fashion.dk, " siger ejendomsmægler Marlene Hegelund fra home Erhverv Aarhus - Østjylland.

Den store interesse for lokalerne i Rosenkrantzgade 19 viser, at mange igen ønsker at åbne butik.

"Der er en tendens til, at folk har fået mod på at starte op med egen butik, og de vil gerne ligge centralt i nærheden af de kendte kæder, uden at placeringen behøver at være lige på Strøget, " siger Marlene Hegelund.

Et andet eksempel på samme tendens er et butikslokale i Kannikegade 12, som der også var stor interesse for.

"Indtil nu har der ligget en butik med museumssmykker. Den bliver afløst af en café med navnet 'Teaterkatten', som åbner i løbet af juni 2016. Udlejer gav et mindre beløb til forbedring af lokalerne, men i øvrigt lejes lokalerne ud til markedsleje, " siger ejendomsmægler Henrik Frost Sørensen, home Erhverv Aarhus - Østjylland.

Han oplever også, at der generelt er stor interesse for butikslejemål.

"Generelt er der godt gang i sagerne. Vi får mange henvendelser. Nogle har en lidt løs idé om, hvad de ønsker at gå i gang med, mens andre er mere etablerede og har erfaring med butiksdrift. Der er god interesse, og som regel får vi lokalerne lejet ud forholdsvis hurtigt, " siger Henrik Frost Sørensen. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.