Menu

Overbud på Odense-lejligheder med beskedent afkast

Fem investorer viste stor interesse, da home Erhverv Fyn udbød fire udlejede ejerlejligheder i et samlet salg

3. juni 2016

Det tog kun home Erhverv Fyn omkring fire uger at sælge fire udlejede ejerlejligheder i ejendommen Schacksgade 30 i det centrale Odense. Selvom lejlighederne kun giver et beskedent afkast, endte de med at blive solgt over udbudsprisen.

"Lejlighederne blev solgt samlet. Der var fem interesserede købere, og de endte med at blive solgt til overbud, " fortæller indehaver Henrik Bendix Poulsen-Svane, home Erhverv Fyn.

Den store interesse kan ikke forklares af et højt startafkast. Til gengæld er der mulighed for at få en større afkast på længere sigt.

"Lejekontrakterne er indgået mellem 1954 og 1998, så lejeniveauet er forholdsvis beskedent, og det samme er afkastet. Når de nuværende lejere fraflytter, vil den nye ejer have mulighed for at renovere lejligheden og hæve lejen. Eller han kan sælge den som ejerlejlighed. Det er bare umuligt at vide, hvornår det sker, " siger Henrik Bendix Poulsen-Svane.

Ejendommen Schacksgade 30 er opført i 1936. De fire lejligheder har et samlet boligareal på 247 kvm.

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.