Menu

Succesfulde it-virksomheder rykker ind i White House i Esbjerg

It-virksomhederne WorkPoint og VestConsult har stor succes og er ved at vokse ud af deres nuværende domicil i Esbjerg. home Erhverv Jylland Syd har været behjælpelige med at finde deres fremtidige lokaler med plads til yderligere vækst

7. juni 2016

På en skøn placering på Esbjerg Brygge er en af byens mest eksklusive kontorejendomme - White House - ved at blive færdigopført af Claus Sørensen A/S. Her har home Erhverv Jylland Syd fundet en lejer til 1.000 kvm kontorlokaler.

"White House ligger i det nyudstykkede erhvervsområde med udsigt over indsejlingen til Esbjerg Havn. Vi har stået for udlejningen af de 1.000 kvm til WorkPoint og VestConsult, som er to succesfulde og hastigt voksende it-firmaer. I deres nye lejemål får de plads til yderligere vækst i de kommende år, " siger direktør og indehaver Behrend Behrendsen, home Erhverv Jylland Syd i Esbjerg.

WorkPoint og VestConsult forventer at flytte ind i sommeren 2017, mens ejendommens to største lejere, Claus Sørensen A/S og advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, tager deres nye lokaler i brug omkring årsskiftet.

"Det er noget af det allerbedste kontorbyggeri i Esbjerg, og vi viser med stolthed lokalerne frem, hvis andre virksomheder har behov for nye lokaler af meget høj kvalitet, " siger Behrend Behrendsen. 

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.