Menu

Ung investor udvider sin portefølje i Kolding

Der er gode udviklingsmuligheder i en attraktiv boligudlejningsejendom i Kolding, som home Erhverv Jylland Syd netop har solgt til yngre, lokal investor

7. juni 2016

Nogle investorer er i gang med at bygge en portefølje op, mens andre afvikler deres for at gå på pension. Begge dele er tilfældet i forbindelse med ejendommen Seest Bakke 25A i Kolding, som home Erhverv Jylland Syd i Kolding har solgt.

"Ejendommen på Seest Bakke er solgt til en ung investor fra Kolding. Køberen har et par andre rødstensejendomme i samme størrelse, og det var med til at gøre udslaget, " siger ejendomsmægler René Dall-Jensen fra home Erhverv Jylland Syd.

Den nye ejer ønsker at højne niveauet i ejendommen og glæder sig til at komme i gang med udviklingen af den. Ejendommen er på 770 kvm og består af seks boliglejemål og en delikatessebutik i stueetagen.

René Dall-Jensen tilføjer, at ejendommens centrale beliggenhed tæt på uddannelsesinstitutioner og midtbyen har gjort den attraktiv for investor. Han ser en god fremtid med ejendommen, hvor der på sigt er flere muligheder for at skabe flere og bedre boliger.

"Der er i dag et erhvervslokale, som på sigt kan udnyttes, hvis butikken vælger at opsige. Der vil være gode muligheder for at indrette en bolig i den del af ejendommen. "

Mens køber er forholdsvis ny på markedet for erhvervsejendomme, er sælger stille og roligt ved at realisere sin portefølje med henblik på pension.

"Vi har i de senere år har solgt flere ejendomme i hans portefølje. Der er tale om et velovervejet, løbende salg, hvor vi i et godt samspil med sælger og hans revisor sørger for at få det bedst mulige resultat til gavn for sælgers pension, " siger René Dall-Jensen.

 

home Erhverv Jylland Syd i Kolding har flere og flere investorer, der går efter denne type ejendomme, da de er gode i drift og giver et godt og fornuftigt, samt rimeligt sikkert afkast. Kontakt os, hvis vi skal sælge din ejendom.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.