Menu

Investor fra Vejle overtager ejendom i nordjysk landsby

home Erhverv Nordjylland fandt køber til tom boligudlejningsejendom

13. maj 2016

En boligudlejningsejendom med seks lejligheder i den nordjyske landsby Jerslev ved Brønderslev er blevet solgt af home Erhverv Nordjylland, efter den har stået tom i en længere periode. 

"Vi fandt en investor i Vejle, som vil renovere ejendommen, " siger ejendomsmægler og områdechef Karsten Mose hos home Erhverv Nordjylland. 

Ejendommen er på 474 kvm og er opført i 1928.

Køberen, Anders Sørensen, investerede i ejendommen, fordi han ser nogle muligheder i den.

"Det er en ejendom "under middel", men står ikke fuldstændig "skrællet". Den skal sættes i stand, og kan man gøre det nogenlunde billigt, er jeg sikker på, at man kan få en god basisdrift ud af den. Der kan også være noget at tjene ved at sælge den videre, men det er ikke, fordi markedet stiger. Det handler om at arbejde med den, få lejen lidt op, og sætte den i stand, så den kan lejes ud, " siger Anders Sørensen. 

Markedet for boligudlejningsejendomme har i længere tid haft investorernes interesse - og home Erhverv efterlyser flere ejendomme til interesserede købere. Boligudlejningsejendomme er med de nuværende lave renter et attraktivt alternativ for at opnå et højere afkast end ved f.eks. kontante bankindskud og obligationer.. 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.