Menu

Skt. Hedvig

Det blev en handel af de mere usædvanlige, da home Erhverv Sydjylland stod for salget af en del af Sankt Hedvig Søstrenes ejendom i Aabenraa

18. maj 2016

En lokal ejendomsudvikler har købt halvdelen af Sankt Hedvig Søstrenes ejendom i Fiskergade 7 i Aabenraa. Samtidig overtager den katolske kirke den anden del af ejendommen.

"Handlen har ikke været helt enkel, fordi der har flere elementer i den end normalt. Blandt andet skal køber istandsætte den del af ejendommen, som den katolske kirke overtager, " fortæller ejendomsmægler Jørgen Bennett fra home Erhverv Sydjylland i Kolding, som har stået for salget.

Bygningen er fra 1885, og i 1937 blev der opført en lille kirke i forbindelse med den.

Hovedbygningen har hidtil været et plejehjem, som har været drevet af katolske nonner.

"Vi har delt ejendommen over i to næsten lige store dele. Køber er en lokal entreprenør og projektudvikler, som går i gang med at udvikle boliger i sin halvdel, " fortæller Jørgen Bennett.

Ud af salgssummen har Sankt Hedvig Søstrene doneret, hvad det koster at renovere den del, som den katolske kirke overtager. Det er en del af aftalen, at køber skal stå for arbejdet og sørge for at bringe den up-to-date, blandt andet med hensyn til klima og miljø.

University College Syddanmark har besluttet at flytte sygeplejerskeuddannelsen fra Sønderborg til Aabenraa i 2017.

"Køber satser blandt andet på at trække nogle af de sygeplejestuderende til, så de kan komme til at bo i et lille fællesskab. Hans plan er at slå de nuværende værelser sammen to og to og indrette dem med toilet og køkken i hver enkelt bolig, " siger Jørgen Bennett.

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.