Menu

Lokal bygmester overtager tidligere købmandsgård i Løgstør

En ejendom med fire lejligheder og to butikslejemål midt i Løgstør er blevet solgt til en lokal bygmester. home Erhverv Nordjylland formidlede salget

23. november 2016

Den arkitektonisk flotte og bevaringsværdige tidligere købmandsgård i Løgstør har fået ny ejer. Bygningen er opført i 1871 og er blevet moderniseret flere gange, senest i 2004.

"Ejendommen er erhvervet af lokal bygmester, som i løbet af de kommende måneder vil lade ejendommen gennemgå en omfattende restaurering, " siger områdechef Karsten Mose fra home Erhverv Nordjylland.

Ejendommen indeholder fire beboelseslejemål, samt to sammenhængende erhvervslejemål. Der er tre garager tilknyttet ejendommen. Køberen af ejendommen, Ole Lundgren Christensen, fortæller, at han er i fuld gang med at sætte ejendommen i stand og indrette den.

"I første omgang koncentrerer vi os om de hidtidige beboelseslejligheder. Ejendommen har desuden en loftsetage med udsigt over Limfjorden, som også kan indrettes til bolig. Endelig regner vi med at omdanne erhvervslejemålet til boliger, så der på sigt bliver seks lejligheder i ejendommen. Vi har heldigvis en rigtig god dialog med Vesthimmerlands Kommune, så jeg tænker, at det nok skal lykkes, " siger Ole Lundgren Christensen.

Restaurering med respekt for historien
Restaureringen bliver gennemført med respekt for, at der er tale om en historisk ejendom.

"Jeg har været i lokalhistorisk arkiv, hvor jeg har fundet tegninger, vi kan bruge som udgangspunkt, så vi kan bibeholde ejendommen som den gamle købmandsgård. Når jeg har gået ved ejendommen, er der kommet mange turister forbi for at kigge ind i gården, netop fordi det er en flot, historisk bygning. "

Ole Lundgren Christensen er meget tilfreds med den indsats, som Karsten Mose fra home Erhverv har ydet i forbindelse med handlen.

"Han har været god til at skabe dialog mellem de forskellige parter i handlen. Jeg kan roligt sige, at havde det ikke været for ham, havde jeg ikke stået med ejendommen i dag, " siger Ole Lundgren Christensen.

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.