Menu

Forening får god plads i tidligere trælasthandel

En tyrkisk forening fik nyt domicil i tidligere trælasthandel i Fredericia. home Erhverv Sydjylland ordnede handlen og solgte desuden foreningens hidtidige bygning i byen

6. oktober 2016

En tyrkisk kulturforening i Fredericia har fået mere plads til sine aktiviteter.

Med hjælp fra home Erhverv Jylland Syd i Kolding har foreningen købt en tidligere trælasthandel på Korskærvej med et bygningsareal på 1.529 kvadratmeter. Samtidig har home Erhverv også solgt foreningens tidligere ejendom på 491 kvm i den centrale del af byen.

"Det nye sted har en super god beliggenhed i nærheden af, hvor mange af foreningens medlemmer bor. Desuden er der god plads til biler, når de samles til fester og lignende, " siger ejendomsmægler René Dall-Jensen, home Erhverv Jylland Syd.

Den tidligere trælasthandel var del af et konkursbo, som også omfattede naboejendommen. I første omgang var det en anden ejendomsmæglerkæde, der fik opgaven med at sælge de to ejendomme.

"De valgte at udbyde dem samlet, men da det ikke lykkedes dem at få dem solgt, overtog home Erhverv sagen. Vi udbød ejendommene hver for sig, og det viste sig at være den rigtige salgsstrategi. Begge ejendomme er nu solgt, " siger René Dall-Jensen

Da den tyrkiske kulturforening i første omgang henvendte sig til home Erhverv, var det for at få solgt foreningens daværende domicil i Vendersgade midt i byen. Ejendommen er fra 1900, og home Erhverv fandt forholdsvis hurtigt en køber til den.

"Den blev solgt til en lokal investor, som i forvejen har flere ejendomme i samme område. Han vil udvikle den til en blanding af bolig og erhverv, " siger home Erhverv-mægleren.

René Dall-Jensen oplyser, at der er stor efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme i Fredericia og de andre store byer i Trekantområdet - Kolding og Vejle.

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.