Menu

Stor sushirestaurant åbner i Hjørring

Et af Hjørrings største restaurantlokaler har fået nye lejere. Udlejningen blev formidlet af home Erhverv Nordjylland, og områdechef Karsten Mose måtte blandt andet agere tolk, inden kontrakten faldt på plads

6. oktober 2016

Snart kan vendelboerne nyde rå fisk, rejer, tang og ris i en ny restaurant, som åbner i den flotte byejendom hjørnet af Østergade og Vendelbopladsen i Hjørring. Der er tale om et af byens største restaurantlokaler, og det er i øjeblikket ved at blive ombygget.

Fra 27. oktober danner det rammen om stor running sushi-restaurant, som er Hjørrings første af slagsen. Den får navnet Yummi Running Sushi & Wok.

"Indehaverne er et asiatisk ægtepar fra Frederiksberg, som har solgt restaurant i København, og som nu vil slå sig ned i Hjørring, " fortæller områdechef Karsten Mose fra home Erhverv Nordjylland, der stod for udlejningen.

Lokalerne, hvor restauranten flytter ind, er på i alt 424 kvm. Der bliver plads til 88 siddende gæster.

Running sushi er et koncept, hvor retterne kører rundt på et bånd, så gæsterne kan tage, hvad de har lyst til, når det kommer forbi.

"I København er der måske 100 sushirestauranter, og mange af dem er med running sushi. I Hjørring kommer vi først med running sushi " fortæller indehaveren af restauranten, Xun Zhang.

Ud over sushi får den nye restaurant også kinesiske retter på menuen.

"Vi tog til Hjørring og spurgte folk, hvad de tænkte om en restaurant med det koncept. De kunne godt lide ideen, og var glade for at høre, at vi vil servere mad i en god kvalitet til en god pris, " siger Xuan Zhang.

Restauratøren er meget glad for den hjælp, som han og hans kone undervejs har fået af

Karsten Mose fra home Erhverv.

"Han er meget venlig og hjælpsom. Vores udlejer taler ikke så godt engelsk, og vi forstår ikke så godt dansk - især ikke det, de taler i Nordjylland. Karsten kunne hjælpe os til at forstå hinanden, og vi kunne også ringe til ham med andre spørgsmål, " siger Xuan Zhang.  


Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.