Menu

Historisk institutionsbygning solgt i budrunde for Esbjerg Kommune

Tidligere institutions-bygning på Ribelund bliver nu til boliger efter en budrunde, som home Erhverv Jylland Syd afviklede

26. september 2016

Esbjerg Kommune har valgt at sælge en del af det gamle institutionskompleks, Ribelund i Ribe. home Erhverv Jylland Syd fik opgaven med at gennemføre en budrunde over en af bygningerne, Kastanie Allé 2-4.

"Ribelund er et helt fantastisk område med mange smukke, gamle bygninger. Efterhånden som området blev udviklet, fandt kommunen ud af, hvilke bygninger den selv ville beholde, og hvilke der skulle sælges", fortæller ejendomsmægler Torben Christensen fra home Erhverv Jylland Syd i Esbjerg.

Esbjerg Kommune fik udarbejdet en lokalplan for området og gav opgaven med at sælge ejendommen Kastanie Allé 2-4 til home Erhverv Jylland Syd.

"Sammen med kommunen fik vi afklaret, at bygningen på knap 600 kvm. kan bruges til boliger - og at der kan oprettes op til fire lejligheder i ejendommen", siger Torben Christensen.

Da sælgeren var en kommune, skulle ejendommen sælges i en budrunde.

"Vi tog fat i developere, byggefirmaer og andre, der kunne være interesserede i sådan et projekt, og holdt åbent hus et par gange. Da budrunden sluttede, var der kommet flere bud ind. Nogle af dem lå endda over udbudsprisen. Ejendommen blev så solgt til højestbydende."

Køber vil videreudvikle den smukke ejendom, og den bliver formentlig ombygget til fire lejligheder.

Naboejendommen i Ribelund-komplekset har home også solgt.

"Den er på 256 kvm og helt oplagt til at bruge til privatbeboelse fremfor kontor. Den blev konverteret til boliger, som blev solgt af vores kolleger, boligmæglerne i home, Ribe", fortæller Torben Christensen.

 

Kontakt home Erhverv, hvis også du har en opgave, som vi skal løse.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.