Menu

Hurtigt salg af boligudlejningsejendom i Tjørring

Boligudlejningsejendomme er efterspurgte i Herning-området, og det tog ikke lang tid for home Erhverv Midtjylland at finde køber til ejendom i Tjørring

26. september 2016

En aktiv indsats fra home Erhvervscenter Midt- og Vestjylland sikrede en hurtig handel med ejendommen Digevej 3 i Tjørring ved Herning.

"Ejendommen er på 302 kvm og består af fire boliglejemål. I vores køberkartotek fandt vi i løbet af tre uger en køber. Det er en lokal investor, der i forvejen har en del ejendomme i området, " fortæller indehaver og ejendomsmægler Ib Stampe, home Erhvervscenter Midt- og Vestjylland.

Bygningen er fra 1960, men den fremstår helt opdateret, oplyser han.

Der er stor efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme i Herning-området. Hvis du har en ejendom, vi skal sælge, så henvend dig til home Erhvervscenter Midt- og Vestjylland på 96 27 45 15 eller midtjylland@homeerhverv.dk

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.