Menu

Fuldt udlejet byejendom solgt i Aarhus centrum

home Erhverv Aarhus har solgt investeringsejendommen Vestergade 56A, 8000 Aarhus C

22. juni 2017


Ejendommen er solgt til en tidligere beboer i ejerforeningen.

”Der har været mange interesserede i denne udlejede byejendom. Det er altid en fornøjelse at sende en ejendom videre med en historie bag nu hvor en tidligere beboer vender hjem” siger Anders Viggo, home Erhverv Aarhus og tilføjer ” Vi oplever i øjeblikket, at markedet efterspørger kontorejendomme i midtbyen, hvor køber selv kan være bruger helt eller delvist.

Det har i flere år været en tendens at konvertere den ældre kontormasse fra kontor til bolig, hvilket har medvirket til en reduktion i centralt beliggende kontorejendomme. Det er fortsat interessant blandt ejendomsudviklere, men med den øgede kontorefterspørgsel for city-beliggenhed er tendensen begyndt at dæmpe sig.

”Det skyldes, at værdien for kontorejendomme igen er stigende”, siger Anders Viggo.

For yderligere information og for køb / salg af investeringsejendomme i Aarhus, kontakt venligst erhvervsrådgiver Anders Viggo eller e-mail viggo@homeerhverv.dk

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.