Menu

Rift om investeringsejendomme i stor-Aarhus

Nærhed til skov, strand og Aarhus C giver tilsammen en attraktiv beliggenhed for to ejendomme i Aarhus N, som home Erhverv Østjylland netop har solgt

8. maj 2017

”Efterspørgslen efter begge ejendomme var rigtig stor, og til sidst var der flere mulige købere til ejendommene,” udtaler Martin Julsgaard, home Erhvervscenter Østjylland – Aarhus.

”Vi søger derfor lignende ejendomme til salg – markedet efterspørger på nuværende tidspunkt alle former for udlejningsejendomme med eller uden potentiale i stor-Aarhus, ” siger Martin Julsgaard.

Særligt fokus er der på ejendomme, der anvendes til bolig, og der er derfor også god efterspørgsel efter ejendomme med konverteringsmuligheder fra erhverv til bolig.

For yderligere information og for køb og salg af boligudlejningsejendomme i Aarhus kontakt venligst erhvervscenterchef Martin Julsgaard eller e-mail mjul@homeerhverv.dk


Skal din boligudlejningsejendom sælges?
 

Start med at bestille en vurdering

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.