Menu

Kendt Odense-ejendom udbudt til 200 mio. kr.

Stor vækstplan for Odense styrker interessen for ejendomsinvesteringer i byen – ’Nørrehus’ på godt 25.000 kvm med central placering mellem Odense Banegård og Odense Havn sendes nu på markedet af home Erhverv

24. april 2017


Ejendommen er oprindeligt opført for Tietgenskolen, der fortsat lejer sig ind på over halvdelen af de godt 25.000 kvm. Nu kan ejendommen blive et skoleeksempel på en attraktiv investering i Odense.

Det er erhvervsmægleren home Erhverv - Erhvervscenter Fyn, der nu udbyder den store investeringsejendom på markedet.

”Det er en suverænt beliggende investeringsejendom, hvor størstedelen af ejendommen allerede er lejet ud. Det giver en god indtjening, mens de tomme kontorer byder på et væld af anvendelsesmuligheder, ” siger ejendomsmægler og valuar Rasmus Renner fra home Erhvervscenter Fyn.

Investeringsejendommen kommer på markedet på et tidspunkt, hvor Odense er inde i en rivende udvikling, og optimismen bobler i virksomhederne.

”Odense Kommune har søsat en lang række ambitiøse projekter, der skal tiltrække nye virksomheder og dermed skabe endnu flere arbejdspladser, ” forklarer Rasmus Renner.

Der investeres blandt andet massivt i den kommende letbane, vejanlæg, supersygehus, byomdannelse og byudvikling - når byggerierne er færdige vil der være skabt 10.000 permanente nye job. Samtidig viser beregninger, at der i 2030 vil være 18.000 flere indbyggere i Odense.

Med afsæt i byens positive udvikling er det attraktivt at investere i Odense nu, og selve ejendommen befinder sig i et smørhul med gode muligheder i den aktuelle byudvikling, fastslår Rasmus Renner fra home Erhvervscenter Fyn.

”Placeringen tæt på banegården giver optimale pendlerforhold - for de virksomheder og uddannelsesinstitutioner som allerede nu lejer sig ind i nogle af lokalerne. "Byens Bro" gør det desuden nemt at komme fra Odense-centrum til området for både gående og cyklister, og der er gode parkeringsforhold rundt om ejendommen, ” forklarer Rasmus Renner og understreger, at der er en indledende dialog med Odense Kommune omkring en byomdannelsesplan for området, således der inden for en årrække eventuelt vil være mulighed for boligprojekter på ejendommen.

Fakta om ejendommen

  • Størstedelen af bygningsmassen er opført i 1987-1989 til Tietgenskolen med adresse Thomas B. Thriges Gade 42 og 48 - et areal der samlet set udgør 13.296 m². I dag er bygningen primært udlejet til Tietgenskolen.
  • Ud over Tietgenskolen er en del af ejendommen udlejet til VUC, der flyttede ind i efteråret 2016. For nuværende er der cirka 3.100 m² kontor-/undervisningslokaler, som Tietgenskolen er fraflyttet og er under udlejning.
  • Tietgenskolen er endvidere lejer af en bygning på 5.566 m² med adresse på Lerchesgade 29, som ligeledes er blevet opført efter deres ønsker.
  • De to bygninger er opført med forholdsvis ens arkitektur i røde mursten og med markant rødt tegltag.

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.