Menu

Badehotellet på Læsø-havnefront har skiftet ejer efter 10 år

Efter en kort salgsperiode er Læsø's mest velbeliggende hotel netop overdraget til ny køber

2. oktober 2017

”Der har været mange interesserede undervejs, men jeg oplever, at det er de helt rigtige købere, som har fundet vej til øen,” siger områdechef Karsten Mose, home Erhverv Nordjylland.

Østerby Hotel har udsigt direkte til Østerby Havn. Hotel og restaurant har for få år siden gennemgået en omfattende renovering, så det i dag fremstår i flot stand.

”home Erhverv har på kort tid formået at finde de rigtige købere til badehotellet. Det er vigtigt for mig, at hotellet lever videre i samme ånd, og at øens turister fortsat kan opleve den klassiske badehotels stemning,” siger sælger Sten Strange, som til daglig bor i Helsingør, men som kommer på øen flere gange årligt.

Køberne Karin og Jens Thorbek kommer oprindelig fra Thyborøn, hvorfra Jens har drevet rederi. Karin og Jens kom første gang på Læsø for godt et år siden og faldt straks for øen, hvor de på sigt planlægger at flytte til. Karin og Jens driver i øjeblikket hotellet, men overdrager hotellet til forpagter i løbet af kort tid. Både hotel, restaurant og kro vil blive drevet uændret videre.

For yderligere information, samt for køb og salg i Nordjylland, kontakt venligst områdechef Karsten Mose på 51 14 00 37 eller e-mail kamose@homeerhverv.dk

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.