Menu

1.646 m² forretningsejendom på Holmstrupgårdvej er nu solgt

Investeringsejendommen tæt på motorvejen i Brabrand er solgt af home Erhverv Aarhus

9. oktober 2017

 

Sælger af ejendommen er Jørgen Ryesberg, og den nye ejer er Mansachs Ejendomme.

Ejendommen på 1.646 m² er i dag udlejet til engros bilforhandler, engros supermarked, trykkeri/reklametryksager m.v. samt et mindre lager, der er udlejet til elektriker.

Køber har netop overtaget ejendommen og har allerede foretaget en del forbedringer.

”Ejendommen har været til salg siden juli 2016, og der har været mange interesserede undervejs, ” siger Anders Viggo, home Erhverv Aarhus og tilføjer:

”Vi har fundet den helt rigtige køber til ejendommen, som allerede inden overtagelsen har formået at skabe en god og åben dialog med lejerne.”

”Det er den særdeles gode beliggenhed i Brabrand med gode tilkørselsforhold, kun ca. 5 min. kørsel til motorvejsnettet og Aarhus C, der har vægtet tungt. Vi er meget tilfredse med, at vi kan udvide porteføljen med denne gedigne investeringsejendom i Brabrand, ” siger køber Jacob Mansach.

For yderligere information og for køb og salg af investeringsejendomme i Aarhus, kontakt venligst erhvervsrådgiver Anders Viggo eller e-mail viggo@homeerhverv.dk.

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.