Menu

Ny erhvervsmægler tiltræder teamet hos home Erhverv Østjylland - Aarhus

Erhvervsmægler John Ryborg styrker nu teamet hos home Erhverv Østjylland - Aarhus, der oplever vækst og øgede krav til kompetencer

25. oktober 2017

John Ryborg er uddannet ejendomsmægler MDE, har arbejdet i ejendomsbranchen siden år 2000 og kommer fra en stilling hos 2E Projektsalg.

”Vi er meget glade for at kunne byde endnu en skarp profil velkommen til teamet, ” siger erhvervscenterdirektør Martin Julsgaard i home Erhverv Østjylland – Aarhus, der oplever stor vækst i markedet og lægger vægt på seriøse prissætninger.

Dette kan kun ske med en indgående viden om markedet.

”Vi fokuserer på at møde kunderne i øjenhøjde og give dem detaljerede gennemgange af deres ejendomme med henblik på at afsøge alle værdier, der positivt kan vurderes at skabe reel værdi – værdiansat til de rigtige priser, ” siger John Ryborg.

Erhvervscentret gennemfører et stort antal ”stille handler” uden for offentligheden og oplever i større omfang, at f.eks. samspil mellem bank, udvikler, lejer og sælger kan løses ved et rundt bord, uden at ejendommene er offentlige.

”Det er vigtigt for os at kunne levere varen for vores sælgere og udlejere, og vi har derfor stor fokus på flid, netværk og kompetencer. Vi er opsøgende og opererer i markedet efter ”rettidig omhu”, som, uanset hvor mange gange det udtales, bare er en sandhed, der skaber resultater, ” siger Martin Julsgaard.

 

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.