Menu

home Erhverv Østjylland - Aarhus byder ungt talent velkommen

19. januar 2018

I takt med en positiv udvikling på det østjyske ejendomsmarked har vi, hos home Erhverv, et konstant fokus på at holde os skarpe og sikre, at vi lever op til egne værdier og kundernes forventninger.

Vi ønsker at være tæt på kunderne og differentiere os fra konkurrenterne på områder som kompetence, netværk og tilgængelighed. Med den ambition in mente udvider vi nu teamet og byder velkommen til Jonas Malberg. Jonas er rekrutteret indefra og kommer fra et job som ejendomsmægler hos home Aarhus Østjylland, hvor han har arbejdet siden 2014.

”Jeg er topmotiveret for at starte som erhvervsmægler og blive en del af teamet”,
lyder det fra Jonas Malberg, der ikke lægger skjul på at karriereskiftet fra boligmægler til erhvervsmægler, er noget han ser frem til.

”Jeg har et stort netværk i Østjylland og glæder mig til at bringe det i spil, finde de rigtige match og fokusere på de professionelle kunderelationer fremover”, slutter Jonas Malberg.

Erhvervscenterdirektør Martin Julsgaard, home Erhverv Østjylland - Aarhus er også begejstret:

”Det er en fornøjelse, at byde endnu en skarp mægler velkommen på holdet. Det går jo godt, og vi har brug for folk som Jonas. Han er god til at sætte sig i kundens sted, og som tidligere elitefodboldsspiller kan man tydeligt mærke, at Jonas har fokus på bolden og går 100% efter målet”. 

Byd Jonas velkommen hos home Erhverv.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.