Menu

Salg af attraktiv ejendom sætter skub i lejlighedsbyggeriet på Rugårdsvej

Der er nye lejligheder på vej på Rugårdsvej i det centrale Odense. home Erhverv Fyn har formidlet salget af attraktiv ejendom tæt på TV 2.

9. februar 2018

Byfornyelsen i Odense centrum kører for fuldt drøn, og nye bygninger skyder op overalt. Og hos home Erhverv Fyn byder de udviklingen velkommen med åbne arme. Den odensebaserede erhvervsmægler har netop formidlet salget af en større ejendom på Rugårdsvej tæt på Odenses bymidte, som køberen, Living Development, har store planer for.

"Hos home Erhverv Fyn følger vi spændt med i det store byfornyelsesprojekt i centrum. Og vi er stolte af at kunne bidrage til projektet ved at formidle salg af mange attraktive ejendomme. Derfor er vi også ekstremt glade for at have fundet den helt rigtige investor til ejendommen på Rugårdsvej," siger ejendomsmægler Rasmus Renner fra home Erhverv Fyn og tilføjer:

"Det tegner til at blive et meget spændende projekt, som vi ser frem til at følge på tæt hold."

Lejligheder til det modne segment

Der er både spændende og omfattende planer for grunden, der nærmere bestemt er placeret på Rugårdsvej 9 og 13A, tæt på både gågaden og banegården. Køberen, Living Development, har nemlig planer om at rive grundens bygninger ned og dermed skabe plads til et nyt 4-etagers lejlighedskompleks med i alt 75 lejligheder.

"Med vores nye lejlighedskompleks på Rugårdsvej vil vi gerne give den lidt ældre del af befolkningen mulighed for at komme tæt på centrum, når deres børn er flyttet hjemmefra. Par i alderen 50+ er et overset segment her i byen, men vi er sikre på, at de modne par vil nyde den centrale placering, som gør det nemt at udforske dejlige Odense og de mange oplevelser, som byen byder på," siger direktør for Living Development, Lars Klitgaard.

At de 75 nye lejligheder henvender sig til par uden hjemmeboende børn, kommer også til udtryk i størrelserne på lejlighederne, der bliver mellem 65 og 105 kvadratmeter. Det betyder også, at de fremtidige boliger på Rugårdsvej bliver i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Living Development er i fuld gang med at få de sidste ting på plads, inden de nuværende bygninger skal rives ned i slutningen af 2018. Det nye byggeri påbegyndes i starten af 2019, og lejlighederne forventes at være klar til indflytning i midten af 2020.

Kontakt:
Rasmus Renner, Ejendomsmægler & Valuar, MRICS, Cand.merc.(jur.)
Mail: renner@homeerhverv.dk
Tlf.: 63126300 eller 52270101

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.