Menu

Din fortrolighed på homeerhverv.dk

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

home a/s
Frichsparken
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj
Telefon: 86 15 43 00
Email: homeas@home.dk

Her kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, når du besøger homeerhverv.dk. Når du besøger os, indsamler vi oplysninger om dig, din computer og det, du gør på websitet. Hvad vi bruger oplysningerne til, hvordan vi behandler dem, og hvem der har adgang til de oplysninger, kan du læse her.

home forpligter sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for indsamling af cookies og persondata.

2. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie er en passiv fil, der ikke kan indeholde personlige oplysninger eller virus.

2.1 Hvad cookies bruges til på vores website

Når du søger på homeerhverv.dk anvender vi cookies til at gemme søgninger, så det bliver lettere for dig at navigere rundt på websitet. Derudover bruger vi cookies til at føre statistik over antallet af brugere på sitet, oplysninger om skærmopløsning og interesser så vi kan tilpasse indhold og annoncering til dig. Vi anvender også cookies til at levere målrettede annoncer på andre websites.

2.2 Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter 6 måneder. Hver gang du genbesøger homeerhverv.dk, forlænges perioden. Cookies opbevares altså 6 måneder efter dit seneste besøg.

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere alle cookies, slette de eksisterende eller vælge at modtage en advarsel hver gang, der gemmes en cookie på din computer. Du kan finde en vejledning til, hvordan du undgår cookies her. Her kan du finde vejledninger til langt de fleste browsere.

2.4 Cookies fra vores annoncesamarbejdspartnere

home har annoncesamarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og som har adgang til oplysninger, der er indsamlet via cookies fra vores website (tredjeparts-cookies). Annoncesamarbejdspartnerne er:

  • Adform

Det er muligt at fravælge at indgå i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her og fravælge cookies fra annoncesamarbejdspartnere.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

home bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan her fravælge cookies fra Google Analytics.

3. Privatlivspolitik

Følgende privatlivspolitik gælder for brugere af homeerhverv.dk

3.1 Private oplysninger

Personlige data bliver behandlet fortroligt. De oplysninger, du har afgivet om dig selv, beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Vi følger nøje alle anbefalinger fra FDIM og Datatilsynet.

3.2 Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.3 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos home, skal du rette henvendelse på  homeas@home.dk eller telefon 86 15 43 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Nyhedsbreve og konkurrencer

Vi udsender regelmæssigt nyhedsbreve og afholder fra tid til anden konkurrencer, hvor vi indsamler kontaktoplysninger som navn og e-mail. Deles disse informationer med en tredjepart, vil det klart fremgå af konkurrencen eller tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at home eller andre må kontakte dig efterfølgende - dette vil klart fremgå af konkurrencebetingelserne. Det er altid frivilligt at deltage i en konkurrence eller et tilbud.

Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.