Menu

Særdeles velbeliggende erhvervsejendom i Nærum

Ejendommen er centralt beliggende på hjørnet af Skodsborgvej og Nærumgårdsvej og dermed med kort afstand til Nærum Hovedgade og Nærumvænge Butikstorv med butikker og gode muligheder for indkøb. Nærum er et driftigt handelsområde med mange butikker og virksomheder. Udover gode muligheder for indkøb og shopping byder Nærum også på mange boliger - både ældre boligområder og nyudviklede rækkehuse, lejligheder m.m. samt en god infrastruktur med skole, gymnasium, bibliotek, posthus, station m.v. Derudover ligger Nærum tæt på skov og grønne områder, badestrande og Øresund.

Ejendommen er beliggende på en hjørnegrund ved Skodsborgvej og Nærumgårdsvej med stor synlighed for bilister og cyklister mellem motorvej og Strandvejen samt til og fra Nærum Hovedgade. Bebyggelsen er opført i år 1946 og ombygget i 1981. Erhvervsarealet udgør ifølge BBR 181 m2. Herudover er der ca. 100 m2 uudnyttet tagetage samt en mindre overdækket lysgård mellem bygningerne, som p.t. benyttes af lejer til lager og opbevaring. Foran ejendommen er der gode parkeringsmuligheder for kunder og brugere af ejendommen, og bag ejendommen er der en baggård med god plads til opbevaring m.m.

Ejendommen er udlejet til Fri Bikeshop - cykelbutik, som har drevet cykelforretning i ejendommen i de seneste 21år. Ejendommen har således en flot lejehistorik. Før lejer drev ejer selv cykelforretning fra ejendommen. Butikken fremstår indbydende og præsentabel, og der er tale om en meget veldrevet forretning med attraktive produkter.

Ifølge Lokalplan 10 er der med kommunalbestyrelsens tilladelse mulighed for at drive sådanne liberale erhverv, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder, så der er mange alternative anvendelsesmuligheder for ejendommen. Herudover åbner lokalplanen mulighed for konvertering til bolig, idet området er udlagt til boligformål bestående af åben og lav bebyggelse.

Økonomi

 • Kontantpris 3.900.000 kr.
 • Afkast 6,42%
 • Årlig lejeindtægt 313.880 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 181 m2
 • Sekundært areal 52 m2
 • Grundareal 1.091 m2
 • Bebygget areal 181 m2
 • Energimærke F
 • Sagsnr 155S0684
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Skodsborgvej 319
2850 Nærum
Kontantpris: 3.900.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 155S0684
Skodsborgvej 319
2850 Nærum

Forretning:
Erhvervscenter København & Nordsjælland, 3373 0404

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 155S0684
Skodsborgvej 319
2850 Nærum

Forretning:
Erhvervscenter København & Nordsjælland, 3373 0404

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.