Menu

Meget velholdt investeringsejendom udbydes nu til salg - godt afkast, uopsigelighed til 2023 og gode muligheder for afskrivninger.

Ejendommen er en domicilejendom beliggende på en sidevej til Dam Agre. Ejendommens ydervægge er i pudset mursten. Taget er et saddeltag. Ejendommens loftrum benyttes til installationer og er ikke brugbart til andet. Der er gode tilkørselsforhold og muligheder for oplagring på ejendommen. Lokalplanen åbner op for at etablere detailhandel med salg fra egen produktion. Indretningsmæssigt er ejendommen fordelt med kontorafsnit i midten af bygning, mens resten af ejendommen er indrettet som lager og lettere produktion.

Kontoret er indrettet med flere cellekontorer, mødelokale og et pænt indgangsparti. Kontorene er pæne og med trægulve. Flere indervægge er udført som lette vægge, således at en anden indretning kan etableres relativt let.

Produktion-/ lagerområdet er et stort godt produktionslokale med tilhørende lager. I tilknytning til produktions-/lagerområdet er der indrettet omklædning og bad. Produktionsområdet benyttes i dag til pakning af farmaceutiske produkter og har tidligere været benyttet til fødevareproduktion. Adgangen til lageret foregår via sluse med enkeltporte.

Udenomsarealerne benyttes til parkering for ejendommens personale, leverandører og andre brugere. Derudover er der et grønt areal foran ejendommen ud til Dam Agre. Ejendommen har god synlighed mod Dam Agre.

Lejeforhold. Ejendommen er udlejet til Dansk Farmaceutisk Industri A/S siden 2007. Dansk Farmaceutisk Industri A/S er en 31 år gammel virksomhed, der sælger kosttilskud. Lejer har uopsigelighed frem til 15. januar 2023. Lejen reguleres årligt med NPI, min. 3 %. Dansk Farmaceutisk Industri A/S er en økonomisk solid virksomhed.

Alt i alt en yderst fornuftig investeringsejendom med et godt afkast.

Økonomi

  • Kontantpris 11.500.000 kr.
  • Afkast 8,19%
  • Årlig lejeindtægt 1.024.829 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 1.200 m2
  • Grundareal 3.000 m2
  • Bebygget areal 1.200 m2
  • Sagsnr 155S0728
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Dam Enge 4
3660 Stenløse
Kontantpris: 11.500.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 155S0728
Dam Enge 4
3660 Stenløse

Forretning:
Erhvervscenter København, 3373 0404

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 155S0728
Dam Enge 4
3660 Stenløse

Forretning:
Erhvervscenter København, 3373 0404

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.