Menu

Godt beliggende erhvervsejerlejlighed i spændende område med stor udvikling

Ejendommen ligger i et område i stor udvikling - området er under omdannelse til et levende bykvarter med primært boliger samt erhverv, butikker, cafeer og restauranter, opholdspladser samt stiforløb, der forbinder området til omgivelserne. Som byggerierne skrider frem oplever man et større og større liv udfolde sig i området. Rent geografisk ligger Strandlodsvej 9A for enden af Holmbladsgade nær det eftertragtede Amager Strand. Her er du både tæt på byen med direkte adgang til alle dagligdagsfaciliteter som daginstitutioner, legepladser, skoler, fitness, sportshaller og indkøbsmuligheder og tæt på naturen med gode muligheder for badning, løbeture, gåture og nyde udsigten ved Amager Strandpark.
Tæt på ejendommen er der adgang til Øresund metrostation. Herfra er der linjer til København K, Frederiksberg og Københavns Lufthavnen.

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i en præsentabel ejendom fra 1900. Ejendommen er pudset og malet gul. Ejerforeningen består af både erhvervs- og boligenheder. Ejendommen er forsynet med fjernvarme. Ejendommen har en hyggelig forhave/fællesområde.

Erhvervsejerlejligheden har et tinglyst areal på 122 m² og består at et stort disponibelt rum med automatisk port samt en dør og et vindue ud til fællesområdet. Der er fra det store lokale adgang til to mindre lokaler og et toilet. I det ene rum er der to store ovenlysvinduer, som giver et godt lysindfald. Der er fra det store lokale mulighed for at genetablere et vindue ud til ejendommens port. Lokalerne fremstår i pæn og velholdt stand. Til ejerlejligheden hører endvidere en garage på 22 m².

Ejerlejligheden har tidligere været anvendt til erhvervsformål. Lokalerne overtages tomme til købers disposition. Anvendelsesmulighederne for lokalerne er mange og kan benyttes af flere forskellige brancher. Lokalplanen åbner endvidere mulighed for at konvertere ejerlejligheden til beboelse - dette vil kræve en tilladelse fra ejerforeningen, undersøgelse af forurening og fællesareal, ligesom det vil kræve sædvanlig byggetilladelse fra kommunen.

Økonomi

  • Kontantpris 2.500.000 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 150 m2
  • Grundareal 2.793 m2
  • Bebygget areal 634 m2
  • Sagsnr 155S0746
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Strandlodsvej 9A, ST.
2300 København S
Kontantpris: 2.500.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 155S0746
Strandlodsvej 9A, ST.
2300 København S

Forretning:
Erhvervscenter København, 3373 0404

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 155S0746
Strandlodsvej 9A, ST.
2300 København S

Forretning:
Erhvervscenter København, 3373 0404

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.