Menu

Nye kontorer - bygget efter jeres behov!

Kantine, tagterrasse, synlighed, parkeringskælder og indrettet efter jeres ønsker

Med facade direkte til Roskildevej opføres denne flotte kontorejendom, der enten kan lejes i sin fulde størrelse, eller i mindre enheder. Ejendommen opføres i 5 etager med rumhøjde på 2,9 meter på hver etage. Det indvendige design er tænkt som et råt og rustikt "look" med overflader i beton, stål og nordisk træ. Ejendommen er tegnet på en måde, der gør det så fleksibelt som muligt at indrette etagerne, så de passer optimalt til den enkelte lejers behov. Der kan både indrettes med mange arbejdsstationer, storrumskontorer, enkeltmandskontorer, lyse mødelokaler og showroom. Der er få bærende vægge i lejemålene og kvadratmeterne vil således kunne udnyttes til fulde, og tilpasses den enkelte virksomhed eller afdeling. Der er elevator til hver etage, der slutter på taget, hvor der er direkte udgang til tagterrasse. Herfra er der en flot udsigt over Vestvolden og ind mod København. Tagterrassen indrettes med møbler og beplantning.
Ejendommen giver en fantastisk eksponering fra Roskildevej, hvor ca. 50.000 biler passerer hver dag. Samtidig får I et attraktivt grønt område, da bygningen er beliggende tæt ved den gamle smukke Vestvold. I ejendommen er der en stor tagterrasse, hvor du og dine medarbejdere kan nyde frokoster, receptioner, fester eller bare nyde udsigten ud over København. I bygningens første plan får I en lækker kantine med god akustik og store vinduespartier, hvor I kan nyde dagens frokost. Din virksomhed i ejendommen kontorer med en fleksibel infrastruktur, som gør det nemt at komme til og fra kontoret uanset transportmiddel, og der er mulighed for leje af p-pladser i parkeringskælderen og på terræn.
Vibeholm Business Park er et blomstrende erhvervsområde, hvor I får spændende brands som naboer. Kontorerne har et godt arbejdsmiljø, og er tegnet af de anerkendte Årstiderne Arkitekter. Som lejer får du stor frihed til at indrette dine egne kontorer i samarbejde med indretningsarkitekter, så kontorerne får din virksomheds identitet. Bygningen er bæredygtig og fremtidssikret, med laveudgifter til forbrug og vedligehold.

Økonomi

  • Årsleje 841.915 kr.
  • Leje pr. m2 1.097 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 767 m2
  • Grundareal 4.681 m2
  • Sagsnr 155U0761
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Roskildevej 547, 1. tv.
2605 Brøndby
Årsleje: 841.915 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 155U0761
Roskildevej 547, 1. tv.
2605 Brøndby

Forretning:
Erhvervscenter København, 3373 0404

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 155U0761
Roskildevej 547, 1. tv.
2605 Brøndby

Forretning:
Erhvervscenter København, 3373 0404

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.