Menu

Østbirk - 1.287 m² Blandet bolig og erhverv

God og velholdt erhvervs-/lager ejendom med tilhørende bolig/villa

God og velholdt erhvervs-/lager ejendom med tilhørende bolig/villa beliggende i fuldt udbygget erhvervs- og industriområde i Østbirk.

Området huser flere mindre værksteder og bilforhandlere såvel som større virksomheder som Velux, der er områdets største arbejdsplads. Området er et udpræget erhvervsområde, hvor der dog tidligere har været mulighed for bebyggelse af tilhørende boliger.

Ejendommen består af 5 bygningsdele opført fra 1972 - 1980, dog med senere tilbygning i 1996 (bygning 5 - lagerhal):

1. Beboelse
Boligdelen omfatter flot og velholdt 247 m² "A-hus" i 2 plan med hvidpudsede ydervægge og rødt tegltag - i stueplan indeholdende hall med forbindelsesgang/trappe, gæstetoilet, stort køkken / alrum med spisestue, stor og åben stue med brændeovn, stort bryggers samt 2 børne værelser. På 1. sal findes yderligere 4 værelser, alle af god størrelse, heraf det fungerende forældre soveværelse med stor walk-inn område og overdækket terrasse. På etagen findes yderligere stort badeværelse bl.a. med badekar. Boligen er i rigtig god stand, lys og venlig, med plads til den store og/eller pladskrævende familie. Fra huset er adgang til hyggelig, stille og indhegnet grøn have.

2. Værksted
Bygningen fungerer som værksted for ejer og er på 281 m² (se dog under bygning nr. 4) - udvendigt ligeledes med hvidpudsede ydervægge, med hele 4 porte og eternit saddeltag. Gulvet er af beton, og der findes flere auto lifte som kan overtages efter aftale. Foruden autoværksted findes her desuden kontor/kafferum, toilet med bad samt indbydende reception/modtagelse. Desuden mindre lagerfacilitet over kontorområdet.

3. Bilhandel/showroom
I forlængelse af værkstedet findes denne bygning på 132 m², der fungerer som mindre bilhandler/showroom med tilhørende kontor til f.eks. bilsalg. Ejendommen er med hvidpudsede ydervægge og store vinduesparter. Indvendigt med hvide lofter og betongulv.

4. Lager til værksted
Bygning 4 er beliggende i tilknytning til auto-værkstedet, og fungerer som lager for samme. Ejendommen kan med lethed ligeledes indrettes og benyttes som værksted, har bl.a. 2 porte og med mulighed for bilvask. Bygningen er på 189 m² med hvidpudsede ydervægge og fladt tag.

5. Lagerhal.
Sidst men ikke mindst findes denne store og rektankulære lagerhal på 438 m² der er udlejet til Velux. Ejendommen er med facadepaneler i metal profil og eternit saddeltag med ovenlysvinduer, herunder med betongulv og stor port. Der er ca. 3,5 meters loftshøjde ved ydervæggen og ca. 5 meter til kip.

Alt i alt pæne og velholdte ejendomme/bygninger og udenomsarealer, velegnet både som bruger- og investeringsejendom, der indbyder til mange anvendelsesmuligheder og med gode p-forhold til både erhverv og beboelse. Alle bygninger er enten fuldt udlejet eller benyttes af ejer, med mulighed for fuld udnyttelse ved overtagelse.

Østbirk er beliggende i naturskønt område omkring Mossø, mellem Horsens og Skanderborg. Fra Østbirk er der ca. 10 minutters kørsel til E45, hvorfra bl.a. Aarhus kan nåes indenfor ½ time.

Økonomi

 • Kontantpris 2.595.000 kr.
 • Afkast 7,19%
 • Årlig lejeindtægt 303.384 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 1.287 m2
 • Boligareal 247 m2
 • Erhvervsareal 1.040 m2
 • Grundareal 5.000 m2
 • Bebygget areal 1.188 m2
 • Energimærke D
 • Sagsnr 624-7027
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Industrivej 6
8752 Østbirk
Kontantpris: 2.595.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 624-7027
Industrivej 6
8752 Østbirk

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 624-7027
Industrivej 6
8752 Østbirk

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.