Menu

Udlejet lager/produktionsejendom med stort udviklingspotentiale i Galten

Byggemulighed for køber. Yderligere byggeret ca. 3.000 m²

Nyere og velholdt lager -og produktionsdomicil fra 2007 beliggende i den sydlige del af Galten med kort afstand til Herningmotorvejen sælges. Ejendommen er på ca. 1.250 m² og er pt. udlejet til Stagehands ApS, som har været lejer i ejendommen siden 2012.

Ejendommen er beliggende på en 8.498 m² stor grund i et nyere udbygget erhvervsområde i det sydlige Galten. Området ligger kun få kilometer fra Galten By samt motorvejs til/afkørsel. Der er ligeledes let adgang til Århusvej og Silkeborgvej.

Ejendommen er i alt på ca. 1.250 m² og er opført i 2007 og fremstår velholdt og præsentabel. Bygningens arealer er ifølge sælger overordnet set disponeret med ca. 170 m² kontor og velfærdsfaciliteter fordelt på 2 plan, samt en lagerhal på ca. 1.075 m² med mulighed for opdeling i to lagerhaller med ca. 850 m² (hal A) og ca. 275 m² (hal A). Lagerhallen er regulær og delvis søjlefri. Der er en god loftshøjde med ca. 6 meter under spær. Gulvene er af beton og trygprøvet. Lageret er forsynet med 3 porte, heraf en mindre port på ca. 3 x 3 meter og 2 øvrige porte på ca. 6 x 4,5 meter. Dertil er der på - og aflæsningsmuligheder via rampe på ca. 8 meter i bredden. Derfor er ejendommen anvendelig overfor såvel større lastbiler og mindre "kassebiler".

Administrationsafsnittet er opbygget i hallen og er beliggende i stueplan og på 1. sal. I stueplan forefindes åbnet kontormiljø med plads til 3-4 arbejdspladser, I stueetagen forefindes ligeledes kantine samt bad- og omklædningsfaciliteter. På 1. sal er der i dag oprettet større mødelokale.

Udenoms arealerne er hovedsageligt befæstet med ca. 7.000 m² asfalt. Arealerne er udlagt til parkering, tilkørsel til lagerhallerne samt udendørs oplagringsplads. Den øvrige del af friarealet bag ejendommen er udlagt til græs og beplantning.

Ifølge lokalplanen kan grunden bebygges med op til 50 % af grundarealet, derfor kan der ydermere opføres ca. 3.000 m² erhverv. Værdien af byggeretten er anslået til kr. 825.000, svarende til ca. kr. 275 pr. m².

Ejendommen er udlejet til virksomheden Stagehands ApS, som har været lejer i ejendommen siden 2012. Stagehands ApS er en landsdækkende udlejningsvirksomhed indenfor underholdningsbranchen. Udlejning af alt til scener, koncerter, og meget mere. Stagehands ApS har siden indflytning haft fornuftig vækst og forventer forsat større markedsandele.

Kontaktperson home Erhverv: Anders Viggo og Martin Julsgaard

Økonomi

  • Kontantpris 5.300.000 kr.
  • Afkast 5,80%
  • Årlig lejeindtægt 403.747 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 1.245 m2
  • Grundareal 8.498 m2
  • Bebygget areal 1.245 m2
  • Sagsnr 624-7169
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Marktoften 24
8464 Galten
Kontantpris: 5.300.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 624-7169
Marktoften 24
8464 Galten

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 624-7169
Marktoften 24
8464 Galten

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.