Menu

Sjælden udbudt portefølje af byejendomme i Hjørring, Skagen og Hirtshals

Spændende portefølje i Hjørring, Skagen og Hirtshals omfattende 5 investeringsejendomme med i alt 106 lejemål, heraf 96 boliglejemål og 10 erhvervslejemål.

1.Østergade 13, 9800 Hjørring
Hermed udbydes en af Hjørring by´s mest markante og attraktive investeringsejendomme til salg.

Ejendommen er beliggende med facade ud mod det absolutte centrum i Hjørring og der er passage igennem ejendommen til en af byens store og centrale parkeringspladser. Ejendommen indeholder 3 butikslejemål samt 41 boliglejemål. Der er særde-les gode parkeringsforhold tilknyttet ejendommen.

Ejendommens hovedbygning er opført i 1903 og løbende om/tilbygget senest i 1990, bygningen er opført i røde tegl og med skifereternittag, bagsiden er pudset og malet. Over årene er der opført flere mindre bygninger i forlængelse af hovedbygnin-gen disse bygninger er opført i tegl, pudset og malet og med eternittag.

Der er i 1924 opført en bygning som ligger lidt tilbagetrukket fra hovedbygningen. Bygningen er opført i tegl pudset og malet, og med eternittag. Ejendommen er senest renoveret i 1990.

Ejendommen indeholder 3 butikslejemål med facade ud mod Østergade samt 41 boliglejemål i varierende størrelser fra 33-103 m². Der er foretaget besigtigelse af de 3 butikslejemål samt 8 boliglejemål svarende til et repræsentativt udsnit af ejen-dommens boliglejemål.

I tilknytning til ejendommen er der opført 3 garager, og herudover er der i alt ca. 20 parkeringspladser. Ejer står selv for parkeringskontrollen på ejendommen, og oplyser at ejers sporadiske kontrol resulterer i at der udstedes parkeringsafgifter for ca. kr. 35.000 årligt.

2. Østergade 15A, 9800 Hjørring
Meget velbeliggende og attraktiv investeringsejendom beliggende i Hjørrings absolutte centrum. Ejendommen indeholder 4 erhvervslejemål samt 12 boliglejemål. Der er særdeles gode parkeringsforhold tilknyttet ejendommen. Udover facade mod gågaden, ligger ejendommen med stor synlighed ud til byens store parkeringsplads ved Vendelboplads.

Ejendommens hovedbygning er opført i 1892 og ombygget i 1998. Hovedbygningen er opført i tegl. Bag hovedbygningen er der i 1902 opført en større ejendom som senest er ombygget i 1953. Denne ejendom er sammenbygget med hovedbygnin-gen og er opført i tegl, pudset og malet. Begge ejendomme har tagpap tag.

I 1989 er der opført en flot, markant og fritliggende ejendom. Denne ejendom er opført i røde tegl og med tegltag. I tilknyt-ning til ejendommen er der opført 5 garager, og herudover er der i alt ca. 20 parkeringspladser.

Ejendommen indeholder 2 butikslejemål (Zjoos og Bianco Sko) med facade ud mod Østergade, et restaurationslejemål med facade ud mod Vendelboplads samt et mindre værkstedslokale i baggården. Herudover er der i alt 12 regulære boliglejemål i varierende størrelser fra 53 m² til 190 m²

3. Østergade 1-3A, 9800 Hjørring
Meget velbeliggende og attraktiv investeringsejendom beliggende i det centrale Hjørring, lige ved starten af Hjørrings ældste gågade, Strømgade. Ejendommen har facade ud mod Østergade, som for få år siden er ændret til gågade. Østergade har igennem de senere år fået et godt handelsmiljø.

Ejendommen, der er bygget i 1920 og ombygget i 1984, er opført i tegl som er pudset og malet. Ejendommen fremtræder i velvedligeholdt stand.

Ejendommen indeholder i stueplan dametøjsbutikkerne Message samt Nova. 1. sal indeholder 4 boliglejemål heraf 3 stk. på ca. 80 m² og 1 stk. på 174 m². Der er indgang til 2 lejligheder via Østergade og 2 lejligheder via gården fra Bryggergade.

Ejendommen opvarmes p.t. med oliefyr, men ejer bekoster udskiftning til fjernvarme i forbindelse med salg af ejendommen.

Ejendommen er særdeles attraktivt finansieret.

4. Peder Rimmensgade 7D og 9A, 9850 Hirtshals
Attraktiv og centralt beliggende nyere investeringsejendom indeholdende 30 boliglejemål, hvor 14 af boliglejemålene har havudsigt samt et erhvervslejemål.

Peder Rimmensgade 7 er bygget i 1959 i tegl og eternittag. På matriklen er der i 2008 opført en helt ny bygning i gule tegl og med eternittag.

Peder Rimmensgade 7 indeholder værksted på 644 m² med tilhørende kontorfaciliteter samt 4 stk. 3-værelses lejligheder opført i 2008. I bygningerne opført i 2008 er der indrettet 14 stk. 3- værelses lejligheder á ca. 65 m².

Ejendommen Peder Rimmensgade 9 er bygget som 2 selvstændige bygninger. Hovedbygningen er bygget i 1962 i røde tegl og med eternittag. Bag hovedbygningen er der i 1991 opført bygning i gule tegl og med skifertag.

Der er i alt 15 lejligheder i Peder Rimmensgade 9 heraf 10 stk. 1- værelses og 5 stk. 2-værelses lejligheder i almindelig stand med lille køkken og badeværelse. Der er indrettet ikke godkendt lejemål i kælderetagen på ca. 40 m².

Særdeles gode parkeringsforhold i tilknytning til bygningen.

5. Vesterbyvej 2A, 9990 Skagen
Særdeles velbeliggende udlejningsejendom beliggende tæt ved Skagen centrum og det attraktive havnemiljø i Skagen.

Ejendommen er opført i tegl og med tegltag, oprindelig fra 1938 men er løbende renoveret, senest i 2013.

Ejendommen indeholder 9 stk. 2-værelses lejligheder hvoraf 2 er totalt renoveret med nyt køkken og nyt badeværelse. De øvrige lejemål fremtræder i almindelig stand med pænt køkken og ældre badeværelse med brus. Fra de øverste lejligheder er der udsigt over Skagen Havn.

Økonomi

 • Kontantpris 82.000.000 kr.
 • Afkast 5,79%
 • Årlig lejeindtægt 6.559.937 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 9.257 m2
 • Boligareal 5.949 m2
 • Erhvervsareal 3.308 m2
 • Sekundært areal 1.335 m2
 • Grundareal 9.489 m2
 • Bebygget areal 3.902 m2
 • Energimærke B, C, F, G
 • Sagsnr 624-7483
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Peder Rimmensgade 7D m.fl.
9850 Hirtshals
Kontantpris: 82.000.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 624-7483
Peder Rimmensgade 7D m.fl.
9850 Hirtshals

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 624-7483
Peder Rimmensgade 7D m.fl.
9850 Hirtshals

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.