Menu

Aarhus C/Latinerkvarteret - "NYERE" LIEBHAVEREJENDOM FRA 1989

Smuk, "nyere" ejendom fra 1989 med autentisk udtryk - ude og inde

En unik mulighed for at erhverve en "nyere" ejendom fra 1989 i det sublime Latinerkvarter - en ejendom, hvor arkitektfirmaet Kjaer og Richter i 1989 på fornemmeste vis har opført en kvalitetsejendom, der smukt spejler sig i de gamle Latiner-ejendomme. Ejendommen har høj standard og kvalitet - både ude og inde, og med et autentisk udtryk - hele vejen igennem!
Ejendommen, består af forretningslejemål, kontorer, lagerplads/arkiv og 2 stk. parkeringspladser i gården bag ejendommen.

De to forretningslejemål har begge butiksfacader direkte ud til gaden/Graven med stor eksponeringsværdi, begge med indgang direkte fra Graven og flotte glasfacader. Indvendig med lækre, stemningsfyldte lokaler med bl.a. trægulve og synlige bærende konstruktioner/hanebånd.
I sidebygningen, som også er opført i samme høje kvalitet i 1989, er der tre fantastiske

kontorlejemål/baglokale - et på hver etage. De kan anvendes hver for sig, samlet, sammen med et af forretningslejemålene eller en kombination. De lækre plankegulve, hanebånd m.v. går igen på alle tre etager i sidebygningen, incl. i det bredde, venlige trappeløb, der forbinder de tre etager samt den ene af forretningerne samt kælderen. Alle tre etager i sidebygningen er også fantastiske rum, at opholde sig i - stemningsfyldte med perfekt lysindfald, og med dobbeltdøre til franske altaner mod gården eller med udgang til gården. På øverste etage/2. salen er der fra trappeløbet og hele vejen igennem sidebygningen loft til kip og ovenlysvinduer. Ejendommen indeholder i alt tre toiletter.

Kælderen, der er helt tør, er med betonvægge og stor loftshøjde, kvalitetsmæssig i top. Her er bl.a. et stort rum på ca. 115 m2 delvist opdelt i fine tremmerum og med mulighed for at indrette flere. Endvidere findes et arkivrum på ca. 60 m2, som nabo har delvis dispositionsret til.
En ejendom, der er en unik investeringsejendom, da det er yderst attraktivt, at have forretning og kontor/firma i netop dette kvarter.

Et kvarter der byder på forretninger med designertøj -og sko, unikasmykker, brugskunst, gallerier - hvor kvalitetsbevidste kunder fylder gaderne, og hvor caféer og spisesteder er fyldte.

De brostensbelagte gader med smukke ejendomme, danner perfekte rammer for kontor- og forretningsliv i Latinerkvarteret. Et kvarter der ligger i smørhullet af Aarhus C og med nærhed til Letbanen samt det nye område på havnen/Aarhus Ø med bl.a. nyåbnet havnebad og udskænkningssteder.

For at høre nærmere omkring denne unikke liebhaverejendom, kontakt Pernille Lyngsø, mail: lyng@homeerhverv.dk, tlf.: 29498000 eller Jonas Malberg, mail: joma@homeerhverv.dk, tlf.: 25268181 for yderligere informationer samt besigtigelse.

Økonomi

  • Kontantpris 16.900.000 kr.
  • Afkast 4,56%
  • Årlig lejeindtægt 921.926 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 516 m2
  • Bebygget areal 302 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 624-7510
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Graven 3C og 3K (sekundær adr. 3D)
8000 Aarhus C
Kontantpris: 16.900.000 kr.

Indtast kontantpris
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 624-7510
Graven 3C og 3K (sekundær adr. 3D)
8000 Aarhus C

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 624-7510
Graven 3C og 3K (sekundær adr. 3D)
8000 Aarhus C

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.