Menu

Attraktiv strøgejendom med projektpotentiale mod Amaliegade

Fantastisk beliggende butikslejemål og lækre lejemål i New-Yorkerstil

Ejendommen er bestående af to ejendomme - henholdsvis strøgejendom på Søndergade og mindre ejendom med to tilhørende garager mod Amaliegade.

Strøgejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering, og fremstår i dag med et stilrent og flot udtryk mod hovedstrøget/Søndergade!
Med sine 850 meter er Strøget i Aarhus en af de længste handelsgader i Jylland - med detailbutikker, caféer, restauranter samt Salling Stormagasin og Salling Parkeringshus. Strøget er en af de bedst besøgte gågader med gennemsnitlig, daglig gennemstrømning på ca. 50.000 personer i butikkernes åbningstid.

Strøgejendommen:
Den gennemgribende renovering af strøgejendommen i 2017 omfatter renovering af både erhvervslokaler, lejligheder og kælder inkl. kloakrenovering, brandsikring, elinstallationer og VVS-arbejder.
Forretningen i stueetagen blev udvidet med 34 m2, og måler i dag 165 m² med tilhørende lager i kælderen på 116 m². Forretningen er renoveret og indrettet til et driftsoptimalt forretningslokale med mulighed for minimering af bemanding og svind, og med et større og indbydende salgsareal, der samtidig er yderst regulært. Der er nedgang til lageret, der grundet renoveringen, isolering sammen med luftudskiftningsanlæg, sikrer et effektivt og brugbart lagerareal.
Lejlighederne fra første til tredje etage blev ligeledes total renoveret og ombygget, samt suppleret med trappetårn og altangange. De har alle adgang til depotrum i den renoverede kælder. Lejlighederne har topbeliggenhed med adgang fra Amaliegade og blev ved renoveringen konverteret til topklasse boliger af høj standard i New Yorker-stil. De tre etager indeholder i alt fire lejligheder - alle med altaner/altangange.

Ejendom mod Amaliegade:
Ejendommen har fået ny tegltagsbelægning og kvist i nyere tid, men fremstår herudover i original stand. Ejendommen fremstår som et byhus, med én boligenhed, fordelt på stueetage, 1. sal og tagetage. Der er to tilhørende garager til ejendommen, delvist "integreret" i ejendommen på 47 m² og delvist ved siden af ejendommen på 50 m², hvorfor et fremtidigt byggeprojekt er en mulighed - henset til færdiggjort projekt i naboejendommen! Garagerne er i dag udlejet med "3 stk. garage-pladser". Herudover er der en p-plads i gården.

Kontakt Jonas Malberg, home Ehverv - tlf. 86 19 03 00 / joma@homeerhverv.dk

Økonomi

 • Kontantpris 63.500.000 kr.
 • Afkast 3,52%
 • Årlig lejeindtægt 2.374.405 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 806 m2
 • Boligareal 525 m2
 • Erhvervsareal 281 m2
 • Sekundært areal 97 m2
 • Grundareal 384 m2
 • Bebygget areal 279 m2
 • Energimærke C, D
 • Sagsnr 624-7635
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Søndergade 43 m.fl.
8000 Aarhus C
Kontantpris: 63.500.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 624-7635
Søndergade 43 m.fl.
8000 Aarhus C

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 624-7635
Søndergade 43 m.fl.
8000 Aarhus C

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.