Menu

Kontorlejemål i flere størrelser centralt i Aarhus C

På Store Torv i hjertet af Aarhus findes dette fleksible kontorfællesskab med separate kontorlejemål og adgang til alle ønskelige fællesfaciliteter.

Leje pr. md. pr. "plads" fra kr. 2.200,- ekskl. moms.

Kontorfællesskabet danner perfekte rammer for den mindre virksomhed, som satelitkontor eller base for dig der tilbringer det meste af tiden i marken. Her kan lejes møblerede kontorlokaler til enkelmandsvirksomheden eller kontorlokaler med 2, 3, 4 eller 5 arbejdspladser, som lejes efter all inclussive koncept, hvor du opnår stordrifts fordele ved de mange fællesfaciliteter og optimale udnyttelse af arealerne. Som lejer får du fri adgang til møderum, frokoststue og tagterrasse, ligesom forbrug og internet også er indeholdt i huslejen. Du kender derfor alle dine udgifter fra start. For dem der ønsker det giver det professionelle miljø og den positive iværksætter ånd rig mulighed for udvidelse af netværk, sparring og nye forretninger med de mange spændende virksomheder i ejendommen. Her kan din virksomhed markedsføre sig fra en af byens absolut bedste adresser - Store Torv 9. Flere af lejemålene er med udsigt over Store Torv til Hotel Royal og Domkirken. Fra ejendommen er der nem adgang til alle midtbyens herligheder, liv og puls på Strøget, det charmerende Latinerkvarter og Åboulevarden lige rundt om hjørnet. Her kan du byde kunder på frokost og café besøg, hvis ikke kaffen nydes på ejendommens hyggelige tagterrasse. Den klassiske strøg ejendom er renoveret med respekt for den oprindelige bygnings sjæl og charme, hvor de gamle spær flere steder kommer elegant til syne. Fra Store Torv er der opgang til kontorerne på 1. og 2.sal. Hvert lejemål består af et separat og indflytningsklart kontorlokale, som kan lejes fuldt møbleret - du skal blot sætte stikket i. Herudover får du adgang til den lyse frokoststue og udgang til den store tagterrass. Online kan du booke det præsentable møderum med glasvæg. Får din virksomhed vokseværk, er der fleksible muligheder for at udvide i huset, så den fine adresse kan beholdes og flyttebesparelsen bruges på fortsat vækst. Beliggenheden i Århus C. fås ikke bedre. Gåafstand til alle midtbyens faciliteter, offentlige parkeringsmuligheder samt banegård og bybusforbindelser til hele Århus. Indkøb og shopping kan hurtigt klares i frokostpausen eller på vejen hjem fra en god arbejdsdag på Store Torv 9.

Der tilbydes endvidere virtuelt kontor med mødefaciliteter for 1.000 kr. pr. md., eller blot postadresse fra 600 pr. md.

Kontakt home Erhverv og forhør nærmere om de aktuelle muligheder, størrelser og priser på lejemålet der passer dig og din virksomhed på tlf. 86 19 03 00.

Økonomi

Fakta

  • Bruttoareal 25 m2
  • Sagsnr 6242741
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Store Torv 9
8000 Aarhus C
Årsleje: 0 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 6242741
Store Torv 9
8000 Aarhus C

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 6242741
Store Torv 9
8000 Aarhus C

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.