Menu

AARHUS - Kontorlejemål i Zenit Company House II fremlejes

Top moderne, effektivt og præsentabelt kontor domicil med udsigt over Aarhus

Zenit Company House II. Med den bedst tænkelige placering på toppen af Aarhus fremlejes dette top moderne kontorlejemål med fascinerende udsigt over området.

Kontorlokalerne er beliggende i det nyopførte Zenit Company House II - et moderne, levende og fuldt udstyret kontorhus, hvor lejere kan profilere sig i præsentable omgivelser. Huset overholder de nyeste krav til lavenergi og friskluftsventilation, som giver et lavt varmeforbrug og et sundt indeklima, hvilket igen øger medarbejdernes produktivitet og arbejdsglæde. Zenit Company House giver desuden adgang til en række fælles velfærds-faciliteter som deles med husets øvrige brugere. Dette sikrer bedre service og højere synergi, effektivitet og lave driftsudgifter. Her får du bl.a. adgang til bade/omklædningsrum, fuldkørende kantine samt fuldt udstyrede mødelokaler og kursusfaciliteter. Øvrige virksomheder i ejendommen er bl.a. AON, NCC, Envidan, CompuGroup, Kraftwaerk og Dominus.
NCC har netop lagt sidste hånd på 3. og sidste etape af Zenit Company House - således ejendommens samlede 20.000 m² topmoderne kontorlokaler er tilendebragt og stort set fuldt udlejet.
Fra 2 etapes hovedindgange er adgang til lejemålene enten via elevator eller præsentabel trappeopgang. Det udbudte lejemål er beliggende 3.sal, i gavlen af bygningen, og med egen indgang. Lejemålet består af 366 effektive kontorkvadratmeter samt 58 m², hvilket er lejemålets andel af fællesarealerne. Derudover ca. 48 m² andel af fællesarealer i kælderen. Evt. depot / arkiv i kælderrum kan tillejes.
Selve kontoret er nyindrettet med åbent kontorlandskab samt flere separate kontor- og mødelokaler med vægge primært i glas, hvilket giver et godt lysindfald, samt flot udsigt fra alle lokaler i lejemålet. Gulvene er med mørke tæppefliser og lofterne er lyse akustiklofter. Hertil kommer lejemålets andel af fælles velfærdsrum mv., der ligeledes er indrettet i høj kvalitets materialer.
Foruden adgang til fælles kantine, kan etableres eget the-køkken. Toiletfaciliteter findes både eksklusivt i lejemålet og i tilknytning til kantine og mødelokaler.
Ejendommen er attraktivt placeret i krydset mellem Viborgvej og Hasle Ringvej - et trafikknudepunkt nær motorvejsnettet, som sikker optimal tilgængelighed for kunder og medarbejdere, samt gode forbindelser for bybus og regionale busser lige ved eller nær lejemålet. I tilknytning til ejendommen medfølger vederlagsfri parkeringsret til 1 bil pr. 50 m² lejemål.

Bemærk at der er tale om et fremlejemål. Fremlejegiver er den velkonsoliderede virksomhed CompuGroup Medical, som selv bebor den øvrige del af det i alt 1.800 m² store lejemål. CGM har fremtidssikret sig den attraktive beliggenhed ved leje af det samlede lejemål, men har ikke i den nærmeste fremtid behov for denne del (C) af lejemålet, som derfor udbydes til fremleje på attraktive og fleksible lejevilkår med mulighed for kort binding for lejer.

Kontaktperson home Erhverv: Jonas Malberg.

Økonomi

  • Årsleje 484.600 kr.
  • Leje pr. m2 1.027 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 472 m2
  • Energimærke A2015
  • Sagsnr 6245883
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Sommervej 31F, 3.
8210 Aarhus V
Årsleje: 484.600 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 6245883
Sommervej 31F, 3.
8210 Aarhus V

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 6245883
Sommervej 31F, 3.
8210 Aarhus V

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.