Menu

HORSENS C - 421 M2 KONTOR

Beliggende i det attraktive område tæt på gågaden og Horsens Ny Teater og med facade, og dermed stor synlighed mod Svanes Plads, tilbydes præsentable kontorlokaler med et hav af anvendelsesmuligheder.

Lejemålet er beliggende i markant og særdeles attraktiv hjørne ejendom fra 1877 i 5 plan, med butikslejemål i stueetagen og kontor fra 1. til 3. sal. Dertil kælderlokaler i varierende størrelse.

Ejendommen, der stadig står som en af byens arkitektoniske varetegn, er opført i røde sten og med rødt tegltag. Herunder med markant facade med hvide rundbuede vinduespartier, samt andre byggetekniske særpræg fra en tid hvor der blev kælet for detaljerne.

Sammen med en markant tilbygning i 2008, der fordoblede ejendommens samlede areal, blev ligeledes etableret en række fælles faciliteter af meget høj standard, herunder med Time Out Cafe i centrum - stedet hvor ejendommens lejere mødes til en hyggelig snak, og en god gang mad af høj kvalitet. Derudover findes en række fælles mødelokaler og loungeområder, som lejerne med fordel kan blive en integreret del af. Her kan man læse dagens aviser, følge med i dagens nyheder på et af de mange ophængte fladskærme, nyde kunst og udsmykning - og ikke mindst husets sjæl.

Det udbudte lejemål er beliggende på 1. sal, og har oprindeligt været indrettet til kontor for stueetagens bank/sparekasse. Lejemålet er primært indrettet med 2 store lokaler / storrumskontorer, samt et par mindre kopi- og teknikrum. Gulvene er beklædt med mørke tæpper, og der er lyse vægge og lofter. Toiletfaciliteter findes i ejendommes fællesarealer, men kan indrettes i lejemålet efter behov. I det hele taget står lejemålet i urørt stand efter banken, men kan indrettes/inddeles efter aftale med udlejer.

Lejemålets størrelse og åbne indretning er yderst velegnet til alle former for liberale erhverv, eller klinik og kan igen kombineres med stuens butikslejemål. Da ejendommens samlede areal udgør knap 6.000 m², er der ligeledes rig mulighed for på sigt, at skalere lejemålet
i op- eller nedadgående retning i overensstemmelse med lejeres behov.

Lejemålets samlede areal på 421 m² giver rigelig plads til 20-25 medarbejdere - og der tilbydes ligeledes lejemål i bygningen med flere eller færre m²

Lejer og kunder kan parkere i tilhørende gård/plads - pladserne kan til lejes til favorable priser.

Lejemålet og ikke mindst ejendommen er uden tvivl et af Horsens mest gennemførte kontor fællesskaber - bestemt et besøg værd!

Attraktiv Trappeleje tilbydes:

1. års leje: kr. 400 pr. m² ekskl. moms
2. års leje: kr. 500 pr. m² ekskl. moms
3. års leje = basisleje: kr. 600 pr. m² ekskl. moms.


Kontaktperson home Erhverv: Marlene Hegelund.

Økonomi

  • Årsleje 168.400 kr.
  • Leje pr. m2 400 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 421 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 6246047B
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Rædersgade 1, 1. sal
8700 Horsens
Årsleje: 168.400 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 6246047B
Rædersgade 1, 1. sal
8700 Horsens

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 6246047B
Rædersgade 1, 1. sal
8700 Horsens

Forretning:
Erhvervscenter Østjylland - Aarhus, 86190300

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.