Menu

Kontordomicil på havnefronten i Sønderborg

HVORFOR SØNDERBORG?
Det er ikke ligegyldigt hvor i Danmark, du vælger at drive virksomhed. Der findes nemlig de steder, hvor alting bakker op om din virksomheds succes. Velkommen til Sønderborg. Sønderborg by er med ca. 30.000 indbyggere knudepunkt for et tæt netværk af mindre byer og landsbyer. Vi er 76.000 i Sønderborg Kommune, 700.000 i regionen Sønderjylland-Schleswig og 4 millioner i Den Dansk-Tyske Region. Sønderborg har nogle af landets største, globale industrikoncerner med en underskov af 1800 små og mindre virksomheder, hvoraf en stor del beskæftiger sig med teknologi. Over 60% af Sønderborgs industrivirksomheder beskæftiger sig med energiløsninger, blandt andet i det nationale Lean Energy Cluster, som også arbejder med forskningsinstitutioner. Hver 10. arbejdsplads findes inden for energi- og klimaudvikling, hvilket er 4 gange hyppigere end i Danmark som helhed og området har den højeste koncentration af ingeniører næst efter København. Hertil kommer en rig tradition for iværksættere og teknologisk udvikling.

HAVNEFRONTEN
En placering på havnefronten åbner nye muligheder med en beliggenhed i centrum, nær hotel, kunsthal, kulturhus, private boliger samt andre virksomhedsdomiciler, der vokser op og styrker tiltrækningskraften. Udviklingen er allerede i gang og vil fortsætte frem mod 2020, hvor området er fuldt udbygget efter en masterplan udarbejdet af den canadiske arkitekt Frank Gehry.

Kontorbygningen opføres som en del af den samlede masterplan for Sønderborg Havnefront, udarbejdet af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry. Lejemålene bliver med beliggenhed på de nordre kajarealer med udsigt mod Alssund, hvilket giver en enestående kombination af nærhed til den åbne natur og bynær beliggenhed. Nærmeste naboer bliver Hotel og Waterpark, Kulturhus, anden kontorbygning samt et smukt udbygget område med boliger i den bedre skala. Der er tale om en unik beliggenhed, der både ved sin umiddelbare synlighed samt den effekt det samlede havneprojekt kan tilføre den, giver lejerne en usædvanlig eksponering mod omverdenen. En kvalitet det er vanskeligt at sætte pris på og en optimal placering for alle virksomheder, der ønsker et præg af domicil og eksklusivitet. Bygningen udgøres af et areal på 2.400 m², fordelt over fem etager og arealerne vil kunne udlejes som en enhed eller opdeles i op til 13 enkeltstående lejemål, med fællesarealer og eventuelt fælles kantineområde. Der er flere sydvendte terrasser i bygningen og alt efter lejemålsopdelingen vil der være mulighed for adgang hertil for alle lejerne. Der er parkeringsarealer i direkte tilknytning til bygningen. Da der er tale om nybyggeri i projektform skal der påregnes en færdiggørelsesperiode på ca. 18 måneder fra igangsætning af byggeriet. Alle materialer er valgte i god kvalitet og smagfuldt afstemt med hinanden og energimæssigt vil byggeriet følge kravene til lavenergibygninger. Alt sammen præsentable, funktionelle og økonomiske løsninger, der er med til at sikre forholdene for lejer mange år frem i tiden. Alt i alt et kontorbyggeri af de sjældne hvor langt de fleste lejerønsker vil kunne opfyldes.

Økonomi

  • Årsleje 2.520.000 kr.
  • Leje pr. m2 1.050 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 2.400 m2
  • Sagsnr 639-0189
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Nørre Havnegade 41
6400 Sønderborg
Årsleje: 2.520.000 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639-0189
Nørre Havnegade 41
6400 Sønderborg

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639-0189
Nørre Havnegade 41
6400 Sønderborg

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.