Menu

Campingplads på den dejlige Aarø

Campingplads på den dejlige Aarø

Campingpladsen er beliggende på den naturskønne lille ø, Aarø. Et naturligt fristed for folk der ønsker at komme helt væk fra hverdagen og selv om færgeturen er ganske kort finder mange at man "lægger fastlandet" bag sig og går ind i en helt anden verden.

De primære gæster til pladsen er familier og ældre der nyder den omgivende ro, men campingpladsen har også tilbagevendende begivenheder der trækker folk til fra nær og fjern. Således er pladsen arrangør for tilbagevendende musikfestivaller og andre specialarrangementer, der kan integreres som en naturlig del af campingaktiviteterne. Tillige har den nuværende ejer oparbejdet et tæt venskab til en større tysk skole, der er årligt tilbagevendende besøgende på pladsen og tillige har deres egen plads når de kommer på besøg. Der er således mange gode aktiviteter, der er med til at holde campinglivet spændende og gør kendskabet til pladsen udbredt.

Campingpladsen er anlagt på et godt 4 ha. stort område. Ved indgangen til pladsen ligger de faste bygninger, med reception, café, butik samt faciliteter til campinggæsterne. I direkte tilknytning hertil ligger den private beboelse.

Indgangen har i 2014 fået installeret bomanlæg med kortadgang og leder ind til større parkeringsareal, samt et større fællestelt, der anvendes til diverse arrangementer og hvor der findes fællesgrill. Direkte i forlængelse heraf ligger børnenes legeplads hvor der er gode udfoldelsesmuligheder.

Det resterende areal er opdelt i større grønne områder til pladsens gæster. Opdelingen gør pladsen hyggelig, men giver fortsat god luft til de enkelte campister. Der er elstandere på pladsen og størstedelen af disse er kortbetjente med Talleykort, der ligeledes giver adgang til fællestoiletter og baderum.
Campingpladsen har 6 tilhørende hytter samt 2 campingvogne til udlejning.

Hovedbygningen er en ældre nedlagt landbrugsbygning, der er sat i stand og er med til at give den charme, der passer til øens udstråling. Her ligger receptionen, med varetagelse af alle de nødvendige aktiviteter for pladsen og her ligger også pladsens café, der er hyggeligt indrettet i de gamle staldlokaler.
Butikken er beliggende i den samme længe og der er et godt salg herfra, idet denne i realiteten er øens eneste dagligvarehandel. Der er åbent i hele sæsonen og der er indgået aftale med nærkøbskæden om indkøb af varer. Butikken fører derfor de fleste dagligvarer og mange andre fornødenheder, herunder nybagt morgenbrød hver eneste dag. Som det sidste indeholder denne længe også fællestoiletter og vaskerum til herrer og damer. Faciliteterne er løbende renoveret og har de seneste år fået udskiftet skillevægge og døre samt installeret nye brusekabiner.

I den anden længe af den gamle gård er der indrettet familiebaderum og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Hertil kommer fælleskøkken der er istandsat i 2012 med bl.a. nye vaske, 3 nye kogezoner og en ny ovn. Der er ligeledes plads til rensning af fisk for de gæster der ynder lystfiskeri samt er der blevet installeret større røgovn til rygning heraf.

i bygningens overetage er der indrettet større fællesrum. Udgangspunktet for dette er at det om sommeren kan tages i brug af gæsterne som opholdsrum, mens det om vinteren er udlejet til den lokale ungdomsklub til diverse aktiviteter.

Capingpladsens beboelse har et samlet areal på 134 m², der er fordelt mellem pænt køkken/alrum, stue samt bad og 3 værelser i stueetage. Hertil et bryggers/indgangsparti der vender ud mod bygningens baggård. 1. salen indeholder en stor stue.

Der er bag ved hovedbygningen installeret større køle/fryserum. Ligeledes er bygningernes træfyr som "fodringssilo" opstillet her. Endelig er der opsat solceller til supplement af campingpladsen generelle energiforbrug.

Campingpladsen er registreret som trestjernet og er indrettet med 120 pladser. Der er dog officielt tilladelse til 200 pladser. Pladsen har i dag ca. 50

Økonomi

 • Kontantpris 3.500.000 kr.

Fakta

 • Bruttoareal 604 m2
 • Boligareal 134 m2
 • Erhvervsareal 470 m2
 • Sekundært areal 60 m2
 • Grundareal 42.036 m2
 • Bebygget areal 497 m2
 • Energimærke E
 • Sagsnr 639-0745
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Aarø 260
6100 Haderslev
Kontantpris: 3.500.000 kr.

Indtast kontantpris
 1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639-0745
Aarø 260
6100 Haderslev

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639-0745
Aarø 260
6100 Haderslev

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.