Menu

Perfekt placering i gåafstand til gågadenet

Perfekt placering i gåafstand til gågadenet

Lyse og dejlige kontorlokaler på ca. 148 m2 beliggende på 2. sal i præsentabel bebyggelse på Madevej centralt i Aabenraa.
Lejemålet er godt indrettet med forkontor/storrumskontor med plads til reception, 2 cellekontorer, toilet samt teknikrum. Store og mange vinduer, der giver et godt lysindfald.
Dine kunder kan frit parkere i p-huset bag ejendommen. I kælder under bygning er der mulighed for at leje af P-plads til ansatte - denne omkostning vil blive pålagt lejen.
Den kvalitetsbevidste lejer opnår i denne ejendom en unik kombination af central beliggenhed - der er mindre end 100 meter til byens gågade og Rådhuset, knapt 100 meter til rutebilsstation og ca. 500 meter til banegården og havnen - og gode tilkørselsforhold og parkeringsfaciliteter. Alt sammen faktorer som får højere og højere betydning for den moderne virksomhed af enhver art! I dag huser ejendommen lejere som Frøs Herreds Sparekasse, Nykredit, praktiserende læger, Colorama malerhandel, speciallæger, importfirma, ejendomsmægler og mange flere.
Med sin centrale beliggenhed og optimale adgangsforhold, gode offentlige transportmuligheder i umiddelbar nærhed og ikke mindst særdeles fine parkeringsforhold, er ejendommen et oplagt valg for en lang række virksomheder der ønsker moderne og indbydende kontorer.

I stueetagen er der veleksponerede butikslokaler, som i henhold til områdets lokalplan både kan anvendes til udvalgsvarer og liberalt erhverv. Stueetagen har fordelen af en livlig trafik i området, og er for eksempel meget velegnet til butikker med udvalgsvarer, som vægter gode tilkørselsforhold højere end en egentlig strøgplacering. I det nærmeste nabolag ligger publikumsmagneter som JYSK, Schousen og Føtex.

Ejendommen har facade imod Madevej, og vis á vis ejendommen ligger en stor offentlig parkeringsplads. Umiddelbart bag ejendommen, og med direkte adgang herfra, ligger et 3 etages parkeringshus med offentlig adgang. For ejendommens lejere er der endvidere parkeringskælder med adgangskontrol under ejendommen. Parkeringsforholdene for ejendommens lejere og deres kunder må således betegnes som værende fremragende.

Økonomi

  • Årsleje 92.500 kr.
  • Leje pr. m2 625 kr.

Fakta

  • Bruttoareal 148 m2
  • Energimærke C
  • Sagsnr 639-351
Bestil vurdering - hvis du skal sælge, udleje eller vil kende den aktuelle værdi af din erhvervsejendom

Vælg vurderingstype og udfyld dine kontaktoplysninger samt information om den ejendom, du ønsker at få vurderet. Efter bestillingen kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt information

Information om ejendommen der skal vurderes

Ejendom info

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Opret dig i Køber-/Lejerkartotek

Opret dig i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der er ejendomme eller lokaler, som matcher dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev og bliv opdateret på markedet for erhvervsejendomme

Nyhedsbrevet udkommer 4 til 12 gange årligt - og du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager. Når du har udfyldt formularen og klikket på "Tilmeld" knappen, vil du modtage en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Giv et uforpligtende prisforslag

Et prisforslag er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen. Du kan forvente at blive kontaktet af home vdr. dit prisforslag, men du er også velkommen til at henvende dig til ejendomsmægleren selv, hvis du har spørgsmål.

Madevej 19, 2.
6200 Aabenraa
Årsleje: 92.500 kr.

Indtast årsleje
  1. Evt. kommentarer eller andre forhold vedr. ejendommen/lokalet.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil prospekt

Prospektet sendes til din e-mail ved bestilling.

Sagsnr.: 639-351
Madevej 19, 2.
6200 Aabenraa

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontakt info

Det er kun muligt at sende en bemærkning, hvis du har sat ’flueben’ ved ønsket om, at modtage information om lignende ejendomme.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.

Bestil fremvisning

Indtast kontaktoplysninger og evt. ønske til tidspunkt

Sagsnr.: 639-351
Madevej 19, 2.
6200 Aabenraa

Forretning:
Erhvervscenter Jylland Syd, 70206566

Kontaktinfo
  1. Skriv gerne forslag til tidspunkter.

Et eller flere felter mangler at blive udfyldt. Udfyld de felter, som er fremhævet med rødt.